Θυμάστε τον Ριτζ Φόρεστερ από τη σειρά "Τόλμη και γοητεία"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θα πάθετε πλάκα!

Θυμάστε τον Ριτζ Φόρεστερ από τη σειρά

Ο Ριτζ Φόρεστερ από τη σειρά "Τόλμη και γοητεία" έγινε 67 ετών και θα πάθετε πλάκα με το πώς είναι σήμερα!

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές;

Η Τόλμη και Γοητεία (αγγλικός τίτλος The Bold and the Beautiful) είναι σαπουνόπερα αμερικάνικης παραγωγής. Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 23 Μαρτίου 1987 και το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. Έως τις αρχές Νοεμβρίου 2017 έχουν μεταδοθεί περί τα 7.700 επεισόδια. Η σειρά έχει μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καθώς την παρακολουθούν καθημερινά πιο πολλοί τηλεθεατές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στον κόσμο (400 εκατομμύρια).

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έχασε 19 κιλά και έγινε αγνώριστη!

Στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά από την ΕΤ1 τον Νοέμβριο του 1988 και στη συνέχεια καθημερινά από την συχνότητα της ΕΤ3 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 που σταμάτησαν τα κανάλια της ΕΡΤ, ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3 και αντικαταστάθηκαν από την Δημόσια Τηλεόραση.

Θυμάστε, όμως, τον πρωταγωνιστή Ριτζ Φόρερεστερ; Δείτε πώς είναι σήμερα στα 67 του χρόνια!

Συνελήφθη πασίγνωστος ηθοποιός! Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία!

Συνελήφθη πασίγνωστος ηθοποιός! Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία!

Ο ηθοποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας αφού σε ένα καυγά με τη σύζυγό του της απαγόρευσε δια της βίας να φύγει. Μάλιστα οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν φωνές στο σπίτι του ηθοποιού στη Σάντα Μόνικα.

Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι προκειμένου να σταματήσουν τον καυγά ενώ στη συνέχεια η σύζυγος του ηθοποιού κατήγγειλε ότι πονούσε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο ηθοποιός συνελήφθη και κρατήθηκε με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 50.000 δολαρίων.

Συνελήφθη πασίγνωστος ηθοποιός! Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία!

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στιούαρτ Τάουνσεντ απασχολεί με αρνητικά δημοσιεύματα τα διεθνή ΜΜΕ. Το 2015 είχε γίνει γνωστό ότι παρά το γεγονός ότι διατηρούσε δεκάχρονη σχέση με την Σαρλίζ Θερόν αμέσως μετά τον χωρισμό τους έκανε αμέσως δική του οικογένεια χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.

Το μυστικό αποκάλυψε ο ίδιος του ο αδερφός, Ντίλαν στην ιστοσελίδα «Goss.ie», μαζί με όλες τις λεπτομέρειες. Ότι δηλαδή ετοιμαζόταν τότε να γίνει μπαμπάς από μία γυναίκα που γνώρισε και ερωτεύτηκε στην Κόστα Ρίκα.

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την καριέρα της πρώην αγαπημένης του, Σαρλίζ Θερόν. Είχε εγκαταλείψει τελευταία στιγμή τα γυρίσματα του μπλοκμπάστερ «Thor» εξαιτίας «καλλιτεχνικών διαφορών», ενώ είχε χάσει από τον Βίγκο Μόρτενσεν τον ρόλο του Άραγκον στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών».

Σοκ! Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία!

Σοκ προκαλεί στην showbiz η είδηση πως συνελήφθη γνωστός ηθοποιός για ενδοοικογενειακή βία.

Η Αστυνομία δέχτηκε κλήση για καβγά και έσπευσε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα oι αστυνομικές Αρχές στο Malibu της California δέχτηκαν σήμερα μια κλήση για άγριο καβγά και φωνές που ακούγονταν από το σπίτι του ηθοποιού, Ricky Schroder.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, η σύντροφός του είχε εμφανή σημάδια κακοποίησης και γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ηθοποιό και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο τμήμα.

Mέχρι στιγμής βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ ορίστηκε εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων.

undefined