Χριστίνα Σούζη: Απίστευτη εξομολόγηση! «Θα τον είχα σκοτώσει...»! (Βίντεο)

«Έχω ρίξει τσόκαρο....»!

Χριστίνα Σούζη: Απίστευτη εξομολόγηση! «Θα τον είχα σκοτώσει...»! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Σούζη έκανε μία απίστευτη εξομολόγηση σήμερα, όπου μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Θα τον είχα σκοτώσει...»!

Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το Πανεπιστήμιο. Πάντα υπάρχουν φουρτούνες σε έναν γάμο, είναι δυνατόν να μην υπάρχουν; Συνήθως εγώ είμαι αυτή που είμαι πιο εκνευρισμένη.

Στον γαμπρό μου λέω να προσέχει να μη μου στείλει την κόρη μου πίσω.

Είχα και διθέσιο αυτοκίνητο και πήγαινε σαν τρελό και με τις κωλιές έμπαινα στην ΕΜΥ…

Έχω ρίξει τσόκαρο. Φεύγουμε για διακοπές στο Αίγιο. Όδηγεί ο άντρας μου και είναι ένας φορτηγατζής ο οποίος, τον βλέπω στο δεξί μου χέρι, θέλει να προσπεράσει και μας πλακώνει. Βγαίνω έξω, το τι έγινε! Μπαμ το τσόκαρο! Ευτυχώς που δεν τον πήρε στο κεφάλι, θα τον είχα σκοτώσει τον άνθρωπο!».

Έξω φρενών η Χριστίνα Σούζη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Το βουλώνετε και οι δύο»! (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έξαλλη η Χριστίνα Σούζη! Η ενόχληση της για τις ονομασίες στις κακοκαιρίες - «Δεν αλλάζουμε συζήτηση;»!

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη.

Ωστόσο, μια ερώτηση την έκανε έξαλλη.

«Γιατί πλέον δίνουμε ονόματα στα καιρικά φαινόμενα;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τότε η Χριστίνα Σούζη άρπαξε φωτιά και είπε πως είναι ενοχλημένη από αυτή τη «μόδα» και πως είναι λάθος να δίνουμε όνομα σε κάθε χαμηλό βαρομετρικό.

Χριστίνα Σούζη συνέντευξη dot

«Να ρωτήσεις αυτόν που τα δίνει! Δεν τα δίνει η ΕΜΥ. Δεν αλλάζουμε συζήτηση; Εγώ έχω βγει από την ΕΜΥ, υποστηρίζω την ΕΜΥ. Το Αστεροσκοπείο και η ιστοσελίδα του αποφάσισαν να βγάζουν ονόματα. Δεν ξέρω με τι κριτήρια, δεν έχω κουβεντιάσει μαζί τους, ούτε και με ενδιαφέρει. Το ότι κάνει ντόρο δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Όταν ο άλλος ακούει ένα όνομα, ο νους του πάει αμέσως -όνομα σε κάθε κακοκαιρία που έρχεται, όχι σε κάποια σοβαρή, εκείνο με τον κυκλώνα που είχε έρθει στην Πελοπόννησο θα μπορούσαμε να του είχαμε δώσει ένα όνομα. Αλλά όνομα σε κάθε χαμηλό που έρχεται, γιατί; Πώς θα ξεχωρίσουμε τα βαριά τότε; Έτσι δεν είναι;».

Όσα δεν ξέρετε για την Χριστίνα Σούζη: Ποια είναι η σιδηρά κυρία του καιρού;

Ανεξάρτητη, εργασιομανής, γυναίκα καριερίστα με μια... γλυκιά τρέλα που την κάνει να οδηγεί μηχανάκι για να κάνει τα ψώνια της και να αποφεύγει την κίνηση, να τρελαίνεται για τα φουσκωτά και να έχει απωθημένο την ιστιοπλοΐα και το να πετάξει με αλεξίπτωτο! Η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ALPHA, κάνει την πρώτη της φωτογράφιση, την οποία και απολαμβάνει σαν μικρό κοριτσάκι. Άλλωστε, ποιος σας είπε ότι η κοκεταρία δεν συνδυάζεται με τις μηχανές και τα σκάφη;

Την γνωρίσαμε μέσα από τον καιρό του ΣΚΑΪ αλλά ποια είναι στην πραγματικότητα η Χριστίνα Σούζη, που κάνει τις μέρες μας ομορφότερες και πιο διασκεδαστικές με την τηλεοπτική της παρουσία; Αν και μεγάλη γυναίκα πια –όπως συνηθίζει να λέει η ίδια για τον εαυτό της– η ηλικία της δεν την εμπόδισε ποτέ από το να κάνει καριέρα μπροστά στο γυαλί, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν το ξανθό, όμορφο κοριτσάκι που θέλει η τηλεόραση!

Ποια είναι τελικά η Χριστίνα Σούζη;
Είμαι ένας πολύ συνηθισμένος άνθρωπος αλλά με πολλή τρέλα που φαντάζομαι ότι αυτό βγαίνει και στην τηλεόραση - τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.