Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε κολάν και άρχισε να χορεύει - "Τρελάθηκε" ο Βασάλος

Η χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε κολάν και άρχισε να χορεύει -

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε κολάν και άρχισε να χορεύει, "τρελάθηκε" ο Βασάλος που την είδε. Το ζευγάρι έχει αρχίσει τα "παιχνίδια" στο Tik Tok για να περνάει την ώρα του στην καραντίνα τώρα που δεν βγαίνουν από το σπίτι καθόλου.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της με τον σύντροφο της για να προστατέψουν τον ίδιο τους τον εαυτό αλλά και τους γύρω τους από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε κολάν και άρχισε να χορεύει και τρέλανε τον Βασάλο

Στο πλαίσιο αυτών των διαδικτυακών παιχνιδιών και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ένα βίντεο από την εφαρμογή Tik Tok με κολάν όπως κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι και ξεκίνησε να του χορεύει.

Οι δυο τους κάνουν παιχνίδια να περάσει η ώρα τους. Η Ευρυδίκη χορεύει και ο Κωνσταντίνος στο τέλος την «σπρώχνει». Δείτε εδώ και τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στην καραντίνα

«Κάποιο #tiktok, κάποια τρέλα και... yeah, you got that yummy-yum! Follow @costavasaloshd on TIK TOK:
www.tiktok.com/vasalos_konstantinos#μένουμεσπίτι #funny #video #couplechallenge #couple» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε το βίντεο:

Τι είναι το tik tok:

Το TikTok είναι εφαρμογή για iOS και Android, η οποία επιτρέπει την δημιουργία και κοινοποίηση μικρών κωμικών και μη βίντεο. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2017 από την ByteDance, για αγορές εκτός της Κίνας. Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016 η ByteDance έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή Douyin (κινέζικα: 抖音) για τους χρήστες στην Κίνα. Το TikTok και το Douyin είναι αδελφές εφαρμογές, αλλά τρέχουν σε διαφορετικούς διακομιστές προκειμένου η δεύτερη να είναι συμβατή με τους κανονισμούς λογοκρισίας στην Κίνα. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μουσική και βίντεο σύντομης διαρκείας Η εφαρμογή χρησιμοποιείται από εκατομμύρια άτομα στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του κόσμου.Το TikTok δεν είναι διαθέσιμο στην Κίνα και οι διακομιστές της εφαρμογής TikTok είναι εγκατεστημένοι σε χώρες όπου η εφαρμογή είναι διαθέσιμη