Κώστας Φραγκολιάς: Η τρυφερή ανάρτηση για το "δώρο" της κοπέλας του - "Μου άλλαξε τον κόσμο"

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Φραγκολιάς: Η τρυφερή ανάρτηση για το

Ο Κώστας Φραγκολιάς μας δείχνει το "δώρο" που έφερε μαζί του η κοπέλα του, με τον ίδιο να μας λέει ότι τόσο αυτό, όσο φυσικά και εκείνη του "άλλαξαν τον κόσμο". Δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων ο Κώστας Φραγκολιάς θέλησε να μας δείξει όλα τα μέλη της οικογένειάς του με τον ίδιο ανεβάζει μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τις δύο γατούλες του, αλλά φυσικά και με την αγαπημένη του, που όπως είπε του έφερε το ένα από τα ζωάκια αυτά και συγκεκριμένα τον King (σ.σ. βασιλιά) που όπως είπε του άλλαξαν την ζωή.

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς - Αυτό είναι το "δώρο" της κοπέλας του

Τα δύο ζωάκια λοιπόν που μας συστήνει ο Κώστας Φραγκολιάς - ο οποίος να πούμε ότι δεν είναι ο μόνος που μας έδειξε το κατοικίδιό του - είναι ο King και η Indy. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

"Ο King. Όνομα και πράγμα...

Κανονικός βασιλιάς,ελαφρώς υπέρβαρος,σνομπ που δεν θέλει πολλά πολλά,και αρσενικό παλιάς κοπής...
Θέλει το φαγητό στην ώρα του,το φρέσκο το νερό του,πάνω από δυο μέρες,δεν το θέλει,και χάδια μόνο όταν το επιθυμεί.
Ήρθε μαζί με την @dorapt και μου άλλαξαν τον κόσμο!!

Η Indy. Ονομάστηκε έτσι,γιατί μας θύμιζε τα ινδιάνικα άλογα από τις ταινίες western.

Ένα από τα τυχερά ζωάκια από τις φωτιές,εκείνου του καλοκαιριού χάρη στην @dogsvoice.Φοβερά φοβισμένη με καμμένα πατουσάκια,μουστάκια και πρόσωπο,μας ταλαιπώρησε λίγο,μέχρι που ένιωσε τα πρώτα χάδια και δεν ξεκόλλησε ποτέ.

Η παρέα μου όταν τρώω,ή καλύτερα αυτοκολλητοεπάνω μου όταν τρώω. Παρεπιπτόντως δεν φοβάται ούτε τη φωτιά,κολλάει στο τζάκι όταν ανάβει,αλλά ούτε και το νερό!!!! Βρέχει,και έξω για παιχνίδι!!! Μην αγοράζετε,υιοθετήστε!!!".