Στο φως νέο βίντεο του Ροναλντίνιο μέσα από την φυλακή - Στέλνει μήνυμα

Παραμένει μέσα ο ποδοσφαιριστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο φως νέο βίντεο του Ροναλντίνιο μέσα από την φυλακή - Στέλνει μήνυμα

Ο Ροναλντίνιο παραμένει μέσα στην φυλακή με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο στέλνει μήνυμα προς τους φανς του. Ποια αυτά που λέει;

Ειδικότερα ο Ροναλντίνιο, μετά και το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για είσοδο στη χώρα με πλαστά χαρτιά, βρίσκεται ακόμα μέσα σε φυλακή της Παραγουάης, μαζί και με τον αδελφό του.

Ο διάσημος αθλητής που δεν χάνει ούτε στιγμή το χαμόγελό του, θέλησε λοιπόν να στείλει ένα μήνυμα μέσα από το σωφρονιστικό ίδρυμα στο οποίο κρατείται εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες. Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο βίντεο κάνει τον γύρω του κόσμου, με τον Βραζιλιάνο να μην ξεχνά ούτε τώρα το ποδόσφαιρο. Ποιο είναι λοιπόν το μήνυμα που έστειλε;

"Γειά σε όλους. Είμαι εδώ με τον φίλο μου τον Πάμπλο και είμαστε καλά. Σύντομα θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο" μας λέει χαρακτηριστικά.

Ορίστε και το βίντεο

Πώς περνά τον χρόνο του μέσα ο Ροναλντίνιο; - Το βίντεο που κυκλοφόρησε από την φυλακή

Σε φυλακή της Παραγουάης βρίσκεται εδώ και κάποιο καιρό ο Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον αδελφό του.Ένα νέο βίντεο βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας και μας δείχνει πως περνά τον χρόνο του μέσα στη φυλακή, όπου και βρίσκεται.

Από ότι φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν έχει εγκαταλείψει τις συνήθειές του και συγκεκριμένα την μπάλα, καθώς παίζει και με τους συγκρατούμενούς του.

Ειδικότερα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι εικόνες φέρονται να δείχνουν τον Ροναλντίνιο να παίζει ποδοβόλεϊ μαζί με άλλους κρατούμενους των ίδιων φυλακών.

Αυτό είναι και το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει