Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση - «Δε θα γυρίσω για να...»

Οριστικό τέλος για την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση - «Δε θα γυρίσω για να...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ALPHA αλλά και από την ελληνική τηλεόραση, με τη γνωστή παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να γυρίσει μόνο και μόνο για να έχει εκπομπή.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε σήμερα τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο μίλησε για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στην "βόμβα" που έριξε πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια, ανακοινώνοντας πως αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία της χρονιά στην τηλεόραση.

Ενώ η μέρα της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη πλησιάζει, εκείνη έχει ήδη ξεκινήσει να αποχαιρετά τους συνεργάτες της. Δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της προς τον σκηνοθέτη της.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να σχολιάσει πως πιστεύει ότι κάπου θα δούμε του χρόνου την γνωστή παρουσιάστρια, ωστόσο εκείνη του έδωσε αρνητική απάντηση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ξανά στην ελληνική τηλεόραση, σε περίπτωση που βρει μία κατάσταση που είναι ιδανική για εκείνη και την κάνει να αισθάνεται καλά.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για την αποχώρησή της από την τηλεόραση

«Αν δεν κάνεις του χρόνου κάτι, θα λείψεις πάρα πολύ και επειδή θα λείψεις, μετά θα κάνεις σίγουρα. Αλλά έχω την εντύπωση πως κάτι θα γίνει και εσύ του χρόνου κάπου θα είσαι» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Από τη μεριά της, η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Δε θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δε βγαίνω από τους στόχους μου. Μη με βάζεις να αισθάνομαι περίεργα, γιατί είναι κάτι που αγαπώ… Αλλά είναι μια καλή στιγμή. Αν μου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ και νιώσω πως πετάω μέσα σε αυτή τη νέα κατάσταση, δε θα γυρίσω. Δηλαδή δε θα γυρίσω, για να γυρίσω».

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση