Ναταλία Γερμανού: Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες - «Ήταν γεμάτη η ρεσεψιόν μέχρι το καμαρίνι της Ελένης με...»

Απίστευτο! Ήταν τίγκα ο ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες - «Ήταν γεμάτη η ρεσεψιόν μέχρι το καμαρίνι της Ελένης με...»

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της πρόβαλλε απόσπασμα από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, μετά το βίντεο, έκανε μια αποκάλυψη για το τι γινόταν στο κανάλι και δεν έδειξαν οι κάμερες.

«Ήταν μια πολύ φορτισμένη μέρα. Πολύ συγκινητική» είπε αρχικά η παρουσιάστρια με το που πήρε το λόγο και ξεκίνησαν το σχολιασμό.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τι γινόταν στους διαδρόμους του Alpha: «Ήταν γεμάτο όλη η ρεσεψιόν μέχρι που οδηγούσε στο καμαρίνι της Ελένης και κατά συνέπεια μέχρι το πλατό, γεμάτο λουλούδια, ανθοδέσμες και μια τεράστια σειρά από τούρτες και γλυκά. Δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά για την Ελένη. Για μένα είναι η καλύτερη παρουσιάστρια που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση».

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε το φιλί της Ελένης στον Ματεο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή έκανε την απίστευτη κίνηση να δείξει στον αέρα το πρόσωπο των τεσσάρων της παιδιών, αλλά να δώσει και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα του συζύγου της.

«Τι μεγαλειώδης κίνηση. Έκανε αυτό, που όλοι οι φωτογράφοι της Ελλάδας κυνηγούν επί 15 χρόνια και είπε τώρα θα το κάνω εγώ, γιατί; «Επειδή μπορώ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Ελένη Μενεγάκη

Ναταλία Γερμανού: Το δώρο που έκανε στην Ελένη για την αποχώρηση της... δεν το περίμενε κανείς

Ανάμεσα στους ανθρώπους της showbiz που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την Ελένη Μενεγάκη, ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία έκανε στην ξανθιά παρουσιάστρια ένα δώρο που σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελένη Μενεγάκη θα δέχτηκε στο πλατό διάφορα δώρα και λουλούδια από συναδέλφους και συνεργάτες της, αλλά και από θαυμαστές της.

Βέβαια, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει στην Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την τελευταία της εκπομπή ένα δώρο διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να δέχτηκε.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, η Ναταλία παρήγγειλε μια τούρτα από λουκουμάδες, έχοντας στην κορυφή μια κορώνα, ενώ έγραφε και το όνομα της. Μάλιστα, την έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «@... Σ’ ευχαριστώ που έφτιαξες τη σωστή τούρτα για σήμερα να πάω στο κορίτσι μου».

Ναταλία Γερμανού Ελένη Μενεγάκη δώρο

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Δημοσίευσε επίσης στο προφίλ της ένα απόσπασμα από την σημερινή τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έγραψε «Καλό καλοκαίρι φιλενάδα τα καλύτερα έρχονται».