Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές με τον αδερφό της στον τόπο καταγωγής τους και η απίστευτη ανάρτηση

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές με τον αδερφό της στον τόπο καταγωγής τους και η απίστευτη ανάρτηση

H Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες ημέρες περνάει τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές στον τόπο καταγωγής της και φυσικά μαζί της είναι και ο αδερφός της, Νικήτας Οικονομάκος με τον οποίο έκαναν μια απίστευτη ανάρτηση.

Η ηθοποιός, έχοντας ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που την υποχρέωναν να μείνει στην Αθήνα και με το γιο της, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στο πανέμορφο Γύθειο.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο αδερφός της μάλιστα χθες, πήγαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχή, όπου απόλαυσαν ένα τέλειο γεύμα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός έκανε όπως θα δείτε μια απίστευτη ανάρτηση μαζί με το φαγητό τους.

Αθηνά Οικονομάκου αδερφός τόπος καταγωγής

Δείτε ωστόσο εδώ, πόσο κοστίζει ένα βράδυ στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου στην Σαντορίνη.

Η τρυφερή κίνηση της Αθηνάς Οικονομάκου προς τον αδερφό της, Νικήτα

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει μόνο μεγάλη αδυναμία στον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και στον γιο της, Μάξιμο, αλλά και στον τρίτο άντρα της ζωής της. Ποιος είναι αυτός; Ο αδερφός της, Νικήτας. Με την τρυφερή κίνηση που του έκανε, θα «λιώσετε».

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι ο μεγαλύτερος της αδερφός και είναι κούκλος. Όπως φαίνεται η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση. Μπορεί η ηθοποιός να είναι λάτρης των social media, ωστόσο λίγες είναι οι αναρτήσεις με τον αδερφός της.

Σήμερα, η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια πολύ όμορφη ημέρα, αφού ο γιος της έχει τα γενέθλια του. Από τα γενέθλια δεν γινόταν να λείπει ο αδερφός της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα story όπου του έδινε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Νικήτας Οικονομάκος

Αθηνά Οικονομάκου αδερφός

Πριν από λίγες ημέρες και η η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της εννοείται συντροφιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και φίλους! Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το τρυφερό φιλί τους.