Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσούλης: "Κόντεψα να χάσω τα νεφρά μου γιατί..."

Αποκλειστικό συνέντευξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσούλης:

Η μαγειρική ξεκίνησε από ανάγκη και έγινε η μεγάλη του αγάπη... Μετά το «αγροτικό» του δίπλα στην Τζένη Μπαλατσινού, την Ελένη Μενεγάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, φέτος ανέλαβε για πρώτη φορά δική του εκπομπή στον Alpha με τίτλο «Μη μασάς» και όντως δεν μάσησε, αλλά βούτηξε στα βαθιά. Ο Γιώργος Τσούλης μας υποδέχεται στον χώρο του, ανοίγει την καρδιά του μόνο στο YOU και μιλάει για περιστατικά για τα οποία δεν είχε μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα: για τον λόγο που άσπρισαν τα μαλλιά του και τη φτώχεια που έζησε μεγαλώνοντας, αλλά και για τη γυναίκα που στέκεται βράχος στο πλευρό του.

Με πάνω από 165.000 followers στο Instagram και 23.000 συνδρομητές στο Youtube, έχει αρχίσει να χτίζει ένα δυνατό brand name και στο διαδίκτυο. «Μεγάλωσα με λίγα πράγματα, δεν φοβάμαι να επιστρέψω εκεί που ήμουν» λέει χαρακτηριστικά για τα ρίσκα που παίρνει, παρά την κρίση που περνάει η εστίαση. Πλέον ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του μαγαζί, να γράψει το πρώτο του βιβλίο και κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Γιώργου Τσούλη

Γιώργος Τσούλης περιοδικό You

Η οικονομική κρίση τον «χτύπησε»;

Βέβαια, είναι στο Αιγάλεω κιόλας, μία περιοχή με χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Κι εμείς σαν οικογένεια έχουμε περάσει τεράστια φτώχεια, τρώγαμε ντοματόσουπα κάθε μέρα για μία περίοδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις γιατί μου έστρωσαν «χαρακτήρα» και έμαθα να εκτιμώ πολύ τα μικρά πράγματα στη ζωή. Σκέψου ότι τα πρώτα μου «καλά» αθλητικά παπούτσια τα πήρα στην Γ' Γυμνασίου και κοιμήθηκα μαζί τους απ' τη χαρά μου. Αυτό με βοήθησε και στη συνέχεια, πλέον έχω μαγαζιά, στούντιο και τη δική μου ομάδα, αλλά επειδή έχω μεγαλώσει με λίγα πράγματα δε φοβάμαι να επιστρέψω εκεί που ήμουν.

Οι δικοί σου ανησύχησαν ποτέ;

Μία περίοδο φοβόντουσαν να μου μιλήσουν, για να μην αρπαχτούμε, γιατί ήμουν πολύ ευέξαπτος. Ήμουν και πολύ αγχώδης με τη δουλειά, επειδή ξεκινούσα στις κουζίνες και αυτό σε συνδυασμό με την κούραση με έκανε πολύ νευρικό. Το κρατούσα μέσα μου, είχα φτάσει σε σημείο να μην κοιμάμαι τη νύχτα μέχρι που μπήκα στο νοσοκομείο με υπερκόπωση δύο φορές, έπαθα σοβαρή ζημιά.

Τι σε οδήγησε να αλλάξεις γνώμη και να μην είσαι τόσο νευρικός;

Άλλαξα μυαλό όταν μπήκα στο νοσοκομείο, ηρέμησα σαν άνθρωπος. Πίστευα ότι δεν θα πάθω τίποτα, όπως όλοι νομίζω σε αυτήν την ηλικία, αλλά όταν σου συμβεί κάτι σοβαρό εκεί τρως φρίκη. Κόντεψα να χάσω τα νεφρά μου από την κούραση, ήταν μία περίεργη περίπτωση. Παραλίγο να μπω σε μονάδα τεχνητού νεφρού. Τώρα προστατεύω τον εαυτό μου, έχω σταματήσει τις υπερβολές. Όταν δουλεύω πολλές ώρες δεν πρόκειται να βγω. Μ' αρέσει η θαλπωρή του σπιτιού και τις λίγες ώρες που μένω εκεί, ξεκουράζω το σώμα μου και την ψυχή μου.

Δείτε εδώ πως κατάφερε και έχασε 45 ολόκληρα κιλά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ