Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυμνάζεται στο σπίτι και από πίσω παίζει... Snik

Έχει τρελαθεί με τη νέα επιτυχία του αγαπημένου της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυμνάζεται στο σπίτι και από πίσω παίζει... Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα insta story, στο οποίο φαίνεται να γυμνάζεται στο γυμναστήριο του σπιτιού της και από πίσω να παίζει η νέα επιτυχία του Snik, με τίτλο "Millionaire".

Το πανέμορφο μοντέλο δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο στη σχέση του με τον γνωστό τράπερ και γι΄αυτό το λόγο δεν χάνει την ευκαιρία για να δείξει πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Από τη μεριά του ο Snik προχωράει με μεγάλα βήματα στο χώρο της μουσικής και κάθε του τραγούδι σπάει τα charts. Το Millionaire, είναι η νέα του επιτυχία και έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του κοινού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να φοράει τα αθλητικά της και να κάνει διάδρομο. Η μελαχρινή καλλονή προσπαθεί να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, ώστε να παραμένει πάντα σε φόρμα.

Δείτε εδώ, ποιος συνεργάτης της Σκορδά λέγεται πως φεύγει από το Πρωινό και πάει στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Όπως θα δεις ή μάλλον όπως θα ακούσεις το μοντέλο γυμνάζεται ακούγοντας το νέο τραγούδι του συντρόφου της, Snik, «Millionaire».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H τρυφερή εικόνα από τον κήπο της - Κρατούσε στην αγκαλιά το δώρο του Snik

Με το δώρο του Snik στην αγκαλιά της πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους από τον κήπο τους είναι πολύ τρυφερή.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται, τόσο από τις αναρτήσεις του, όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούσε. Μετρούν αρκετούς μήνες μαζί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ο τράπερ τραγουδιστής έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο στην αγαπημένου του και έκανε όλο το instagram να «λιώσει», καθώς δεν γινόταν να μην μας το αποκαλύψουν.

Συγκεκριμένα, της έκανε έκπληξη ένα κουταβάκι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξετρελάθηκε μόλις το είδε. Μάλιστα, θέλησε σήμερα, Πέμπτη να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της μια νέα πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik κήπος σκύλος