«Κάγκελο» η Ελένη Χατζίδου - «Έμαθα για τις ορμές που είχε ο Ετεοκλής...»

Μεγάλη αμηχανία στο πλατό του Καλοκαίρι #ΝΟΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάγκελο» η Ελένη Χατζίδου - «Έμαθα για τις ορμές που είχε ο Ετεοκλής...»

Μια φράση του Γρηγόρη Γκουντάρα ήταν αρκετή για να αφήσει «κάγκελο» την Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δε δίστασε να αποκαλύψει πως έμαθε τα πάντα για τις ορμές που είχε χθες βράδυ ο Ετεοκλής Παύλου.

Η πρωινή παρέα του Open έχει τον τρόπο να προσφέρει καθημερινά άπειρο γέλιο στους τηλεθεατές και δεν είναι τυχαίο ότι τα νούμερα τηλεθέασης τους έχουν επιβραβεύσει για την υπέροχη προσπάθεια που κάνουν.

«Ενημερώθηκα στο διάλειμμα για τις ορμές που είχε χθες το βράδυ ο Ετεοκλής. Ήταν πολύ...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και η Ελένη Χατζίδου γύρισε να κοιτάξει έξαλλη τον άντρα της, ενώ στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε και ένα τσουχτερό σχόλιο για τον ALPHA.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

«Πας και τα λες όλα; Όλα τα λες;», είπε στον σύζυγό της η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να απαντά με γερή δόση χιούμορ:

«Ε τι να κάνω. Είχε και πανσέληνο χθες».

Η Ελένη Χατζίδου ωστόσο είναι ακομπλεξάριστη και έχει χιούμορ και φυσικά δεν παρεξηγήθηκε καθόλου που έγινε μια τέτοια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής!

«Έμεινε» ο Ετεοκλής Παύλου με την ατάκα της Ελένης Χατζίδου - «Για μένα το λες αυτό;»

Σε μία συζήτηση που είχαν χθες στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, η Ελένη Χατζίδου δε δίστασε να πει μία ατάκα για τους μπαμπάδες και το κατά πόσο βοηθούν τις μαμάδες με τα μωρά. Μόλις την άκουσε ο αγαπημένο της, Ετεοκλής Παύλου, «έμεινε» και τη ρώτησε αν το λέει αυτό για εκείνον.

Το ζευγάρι έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και έτσι καθημερινά τους βλέπουμε το πρωί, στην εκπομπή του Open. Παράλληλα, το ενδιαφέρον τους μονοπωλεί και η μονάκριβη κόρη τους, Μελίτα, την οποία προσέχουν και οι δυο σαν τα μάτια τους.

Σήμερα, με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε ο Μύρωνας Στρατής στο οποίο ετοιμάζει το γάλα για το μωρό του, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε πως καλό θα ήταν όλοι οι μπαμπάδες να βοηθούν τόσο τις μαμάδες και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν απλά επική.

Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την κόρη της, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Αυτή ήταν η ατάκα που πέταξε η Ελένη Χατζίδου και «έμεινε» ο Ετεοκλής Παύλου

  • Ε.Χ.: Εγώ θέλω να πω κάτι, αλλά μην το πάρεις προσωπικά. Πολύ ωραία αυτά που μας δείχνουν όλοι, αλλά να βοηθάτε πραγματικά τις γυναίκες, εντάξει; Όχι μόνο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο.
  • Ε.Π.: Για μένα το είπες αυτό;
  • Ε.Χ.: Πραγματικά να αλλάζετε τα μωράκια, πραγματικά να τα κοιτάτε τα μωράκια.
  • Γ.ΓΚ.: Καρφάρα τρελή ήταν αυτή!
  • Ε.Π.: Την πρώτη φορά εγώ το άλλαξα το μωρό σπίτι.
  • Ε.Χ.: Αν τα πράγματα ήταν μοιρασμένα στα ίσα για τη μαμά και τον μπαμπά, θα ήταν τελείως διαφορετικά όλα.