Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά το μυαλό της είναι στη ανάδοχη κορούλα της

Η τρυφερή ανάρτηση της

Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά το μυαλό της είναι στη ανάδοχη κορούλα της
News 13.04.2021 16:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Χριστίνα Κοντοβά καθώς εκκρεμούσαν μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, με το μυαλό της ωστόσο να βρίσκεται στην ανάδοχη κορούλα της.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μένει στην Αφρική εδώ και μερικούς μήνες, καθώς βρίσκεται σε μια απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία προκειμένου να υιοθετήσει ένα μικρό κοριτσάκι από την Ουγκάντα.

Η ίδια επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα αλλά σίγουρα το μυαλό της είναι στην Αφρική, πράγμα που μας επιβεβαίωσε μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά

Στην λεζάντα έγραψε: “Μπορεί να βρίσκομαι στην δουλειά αλλά το μυαλό μου είναι… ????????”

Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ελλάδα

«Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι»

Για την κίνηση της Χριστίνας Κοντοβά να υιοθετήσει παιδάκι από την Ουγκάντα, μίλησε ο πατήρ Αντώνιος Μουτιάμπα που βρίσκεται από την πρώτη ημέρα στο πλευρό της και την στηρίζει.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live έκανε αποκαλύψεις για την απόφαση της να υιοθετήσει την μικρή Ada, δηλώνοντας πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

«Εμένα με αγκάλιασε η Ελλάδα, κάθε παιδί που περνάει στην αγκαλιά ενός Έλληνα είναι ένα θαύμα. Ελπίζω αυτό το παιδί θα μεγαλώσει όπως εγώ στα Χανιά, που έμαθα να αγαπάω τον συνάνθρωπό μου. Δυστυχώς η διαδικασία είναι μεγάλη, όπου υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχουν και εμπόδια.

Η κ. Κοντοβά με γνώρισε και ήρθε να με βοηθήσει. Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι, αλλά μας βοήθησε με το ίδρυμά μας. Θα κάνει το πιο δυνατό να μας βοηθήσει. Έχει μια καρδιά που θέλει να βοηθάει τον συνάνθρωπό της. Δεν είναι ακόμα βαφτισμένο. Είχε βαφτίσει ένα άλλο παιδί που είναι στο ίδρυμα μας» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, ο πατήρ Αντώνιος, για την Χριστίνα Κοντοβά και το παιδάκι, το οποίο θα βαφτίσει η Σίσσυ Χρηστίδου και θα γίνει νονά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζώνη Καλημέρης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για την υιοθεσία

Φαίη Σκορδά για Κοντοβά: «Η αληθινή αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο»

Share