Γιάννης Αντετοκούνμπο - Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με την οικογένειά του

Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η Βερόνικα και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με την οικογένειά του

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε σήμερα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το αδερφό του Άλεξ αλλά και την μητέρα τους Βερόνικα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, εκεί ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια ημέρα μετά από την επίσημη πολιτογράφηση τους ως Έλληνας πολίτες της Βερόνικα και του Άλεξ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι “πάντα νιώθαμε Έλληνες”.

Με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να τονίζει ότι ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότυπο για τα μικρά παιδιά. Έτσι ο Greek Freak, εξήγησε ότι έρχεται συνέχεια στην Ελλάδα και φέρνει την οικογένεια του, απλά στην Αμερική είναι η δουλειά του.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε την άφιξη του Γιάννη αλλά και της υπόλοιπης οικογένειάς του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με την οικογένεια Αντετοκούνμπο και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αντετοκούνμπο στο Προεδρικό Μέγαρο

Οικογένεια Αντετοκούνμπο - Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούου με την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Άφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο

Αντετοκούνμπο Γιάννης στο Προεδρικό Μέγαρο

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM η οποία συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ταινία θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό όπου εκεί όλοι θα μπορέσουν να δουν ποια ήταν όντως η ζωή του Greek Freak πριν γίνει ένας από τους καλύτερους στον χώρο του μπασκετ.

Μάλιστα, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώσουν την οικογένειά του αναμένεται να δούμε και γνώριμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Μαριάννα Παινέση η οποία είναι πρώην παίκτρια του GNTM.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day: «Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα έγινε για πρώτη φορά μανούλα.