Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φωτογραφίες από την παραμυθένια κρεβατοκάμαρα Μπόμπα - Τανιμανίδη! Κοιμούνται μαζί με τα δίδυμά τους

Διακόσμηση, σούπερ!

Φωτογραφίες από την παραμυθένια κρεβατοκάμαρα Μπόμπα - Τανιμανίδη! Κοιμούνται μαζί με τα δίδυμά τους
News 04.10.2021 11:23
Από Youweekly Team

Παρά το γεγονός πως η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει αρκετά μετά τον ερχομό των διδύμων, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνουν έτοιμοι να ξανά γίνουν γονείς. Από τις φωτογραφίες, βέβαια, τις κρεβατοκάμαράς τους που θα δείτε κι εσείς παραπάνω, πρέπει να περιμένουν να μεγαλώσουν πρώτα τα δίδυμα για να πάνε στο δικό τους δωμάτιο και μετά να έρθει το επόμενο μπεμπέ, αλλιώς... δεν θα χωράνε!

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποια στιγμιότυπα δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τόσο το κρεβάτι τις με τον Σάκη όσο και την κούνια των κοριτσιών.

Διακόσμηση, άριστα 10!

Φωτογραφίες από το σπίτι Μπόμπα - Τανιμανίδη

Μπόμπα - Τανιμανίδη σπίτι κρεβατοκάμαρα

Μπόμπα - Τανιμανίδη δίδυμα

Το υπέρογκο ποσό που ζητάνε Μπόμπα - Τανιμανίδης για μία ανάρτηση στο Instagram

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι δύο πρόσωπα με πολύ μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» λοιπόν, έβγαλε στη δημοσιότητα τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για τις αναρτήσεις που κάνουν.

Το ζευγάρι βέβαια κοστολογεί με διαφορετικό τρόπο τη δράση του στα social media και χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σάκης Τανιμανίδης χρεώνει πολύ περισσότερο απ' ότι η σύζυγός του. Μάλιστα, το ποσό που παίρνει κάνει τις τιμές που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη να μοιάζουν... μηδαμινές.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o Σάκης Τανιμανίδης, χρεώνει από 5.000 ως και 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του, την οποία θα μοιραστεί με τους 961.000 followers του.

Η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», για να διαφημίσει κάποιον στον λογαριασμό της ζητά τα εξής: Για story 1.000 ευρώ, για μια απλή ανάρτηση 5.000 ευρώ, για ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, για ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ. Τις αναρτήσεις της βλέπουν περίπου 713.000 followers.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρυσό και υπερπολυτελές - Φωτογραφία από το σαλόνι της Μαρίνας Πατούλη

Βασίλης Ζούλιας: Φωτογραφίες από το εξοχικό - υπερπαραγωγή που διατηρεί στο Μαύρο Λιθάρι

Share