Πάνος Σόμπολος για την υπόθεση της Πάτρας: «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα!»

«Στην αρχή όλοι είναι αθώοι και μόλις βρεθούν αδιάσειστα στοιχειά ομολογούν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Σόμπολος για την υπόθεση της Πάτρας: «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα!»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13/4 ο Πάνος Σόμπολος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, (όπως τον αποκαλούν) δεν δίστασε να αναφερθεί για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά: «Στην αρχή όλοι είναι αθώοι και μόλις βρεθούν αδιάσειστα στοιχειά ομολογούν». Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα βρούμε την άκρη στην υπόθεση της Πάτρας!».

Οι δηλώσεις του Πάνου Σόμπολου

«Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε παλαιότερα και πολύ περισσότερο δεν υπάρχει σήμερα που έχουν αρμόδιες υπηρεσίες τόσα μέσα στα χέρια του. Παλιά πηγαίναμε στα εγκλήματα και το κύριο μέλημα των αστυνομικών ήταν να μην τους χαλάσουμε τα δακτυλικά αποτυπώματα γιατί ήταν το μόνο που είχαν.

Τώρα έχουν χίλια πράγματα στα χέρια τους για να φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Η γυναίκα ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν διαπράττει ένα έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Ποτέ. Ο άνδρας αντίθετα έτσι δρα. Η γυναίκα όταν αποφασίσει κάτι, το σχεδιάζει πάρα πολύ καλά, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το δουλεύει από όλες τις πλευρές και όταν καταλάβει ότι είναι η ώρα να προχωρήσει στην εκτέλεση του σχεδίου της, προχωρά. Δεν πάει μία κι έξω», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας, σχολίασε: «Υπάρχει τόσο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Οι γυναίκες και οι άντρες όποιας ηλικίας, ένδιαφέρονται να μάθουν την παραμικρή λεπτομέρεια γιατί πρόκειται για ένα πραγματικό θρίλερ. Από την πρώτη μέρα που έσκασε το θέμα, μίλησα σε συναδέλφους και τους είπα ότι αν αποκλειστεί η κληρονομικότητα, και το ιατρικό λάθος, τότε έχουμε εγκληματική ενέργεια και θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα που θα απασχολήσει όχι μόνο την ελληνική κοινωνία αλλά όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα βρούμε την άκρη»

"Είναι ένα πραγματικό θρίλερ..."

Για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ρωτήθηκε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Πάνος Σόμπολος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 14/3.

Ο ίδιος δεν αποκλείει την περίπτωση ενός εγκλήματος, αλλά αναφέρει γενικότερα πως πρόκειται για μία υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ελλάδα και εάν αποτελεί έγκλημα θα γραφτεί στην ιστορία του αιώνα, γι΄αυτό και όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί.

«Είναι ένα πραγματικό θρίλερ, το οποίο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν και την παραμικρή λεπτομέρεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αστυνομικός.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Δεν αποκλείω να είναι έγκλημα. Δεν αποκλείω να είναι το οτιδήποτε. Τα έχω δει όλα. Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε. Ο καθένας έχει στο μυαλό του διάφορα, αλλά… Αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα και θα εξιχνιαστεί».