Ποιος Πάτινσον; Αυτός ο πρωταγωνιστής προορίζεται να υποδυθεί το ρόλο του σε νέα ταινία του Μπάτμαν

Bye bye Robert!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ποιος Πάτινσον; Αυτός ο πρωταγωνιστής προορίζεται να υποδυθεί το ρόλο του σε νέα ταινία του Μπάτμαν

Μπορεί μετά το Twilight η καριέρα του να ανέβηκε, με απόγειο της την ταινία του Batman (δείτε εδώ τι νούμερα είχε κάνει όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση), ωστόσο από ότι φαίνεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι παρελθόν μιας και κάποια στιγμή θα πρέπει ο ρόλος να δοθεί σε έναν ηθοποιό μεγαλύτερης ηλικίας, και αυτός θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιάνου Ριβς, ο οποίος έχει ένα καλλιτεχνικό απωθημένο να τον υποδυθεί έτσι και αλλιώς!

Όσα είχε αναφέρει ο Κιάνου Ριβς για τον «Σκοτεινό Ιππότη»

Το καλλιτεχνικό απωθημένο του είναι να υποδυθεί τον «Σκοτεινό Ιππότη» και το έχει κάνει γνωστό μέσα από συνέντευξή του. Μιλώντας στο Extra, δήλωσε: «Λατρεύω τον Μπάτμαν σαν χαρακτήρα και τον λατρεύω στα κόμικς και στις ταινίες, οπότε ναι, θα ήταν φοβερό να έχω την ευκαιρία να τον υποδυθώ. Πάντοτε ήταν το όνειρό μου, αλλά ο Ρόμπερτ Πάτινσον που τον υποδύθηκε αυτή τη φορά, τα κατάφερε πολύ καλά, ήταν θαυμάσιος».

«Αν χρειαστούν έναν πιο ηλικιωμένο Μπάτμαν, θα ήθελα να με υπολογίσου. Σίγουρα κάποια στιγμή, ο ρόλος του Μπάτμαν θα δοθεί σε έναν ηθοποιό μεγαλύτερης ηλικίας.»

Όπως φαίνεται πάντως, προτεραιότητα έχει το σίκουελ της ταινίας «Batman», το οποίο ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης, Ματ Ριβς ότι ετοιμάζει.

Η υπόθεση της ταινίας

Το «The Batman» βρίσκει τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ακολουθεί τα βήματα των Μάικλ Κίτον, Κρίστιαν Μπέιλ, Μπεν Άφλεκ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Μπρους Γουέιν στη μεγάλη οθόνη. Στην επιδίωξή του για δικαιοσύνη, ο Μπάτμαν αποκαλύπτει τη διαφθορά στην πόλη Γκόθαμ, ενώ καταδιώκει τον Riddler, έναν κατά συρροή δολοφόνο που υποδύεται ο Πολ Ντάνο.

Ο Πάτινσον πρωταγωνιστεί δίπλα στη σαγηνευτική Ζόε Κράβιτζ ως Catwoman, στον αγνώριστο άρχοντα του εγκλήματος Κόλιν Φάρελ ως Penguin, στον Άντι Σέρκις ως μπάτλερ του Batman Alfred Pennyworth, στον Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον και στον Τζέφρι Ράιτ ως τον αρχηγό της αστυνομίας της Gotham City, Τζέιμς Γκόρντον.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία με πρωταγωνιστή τον «Σκοτεινό ιππότη» μέχρι σήμερα (2 ώρες και 47 λεπτά). Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας και υπόσχεται να είναι μια πολύ συναρπαστική σκοτεινή εγκληματική περιπέτεια.