Ήρθε μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη - Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με αποκαλυπτικό μπικίνι

Δεν έχει σκοπό να κρυφτεί σε περίπτωση που κυοφορεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ήρθε μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη - Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με αποκαλυπτικό μπικίνι

Το κορμί της είναι στην κυριολεξία "κομμάτια" και ένα από τα πιο καλλίγραμμα, αν όχι το πιο, της ελληνικής showbiz, οπότε και να είναι έγκυος, καθώς αυξάνονται και πληθαίνονται οι φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Μποτία, δεν θα φανεί τόσο εύκολα!

Ο λόγος για την λατρεμένη Ελένη Φουρέιρα, που παρότι δεν επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονται, μας κόβει την ανάσα και συνεχίζει να ποζάρει απτόητη στο Instagram μέσα σε ένα μπικίνι!

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Στην ανάρτησή της δείχνει χαλαρή και ξέγνοιαστή απολαμβάνοντας ηλιοθεραπεία, και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της πλεξούδες πρόχειρα, και συνοδεύοντας το μπλε μαγιό της με κόκκινα γυαλιά ηλίου.

Έχει πισίνα και king size κρεβάτι - Το υπερπολυτελές σπίτι της

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία τους θέλουν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Οι φήμες αυτές φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν, ωστόσο το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του (δείτε εδώ την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με ολόσωμο μαγιό).

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι. Όπως θα δείτε μέσα από διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ προσεγμένο ενώ αυτό που εντυπωσιάζει τους πάντες είναι η τεράστια πισίνα που έχει στον κήπο.

Ελένη Φουρέιρα σαλόνιΕλένη Φουρέιρα κρεβατοκάμαραΕλένη Φουρέιρα πισίνα