«Ας μην το συζητήσουμε γιατί...» - Η απάντηση "καρφί" του Μπουρδούμη για το επεισόδιο με τον Φιλιππίδη στον Πλάτανο

Κόλαφος ο ηθοποιός κατά της ψευδούς είδησης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ας μην το συζητήσουμε γιατί...» - Η απάντηση

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 30/11 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός λοιπόν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σύζυγό του Λένα Δροσάκη η οποία είναι ανάμεσα στις γυναίκες που βρίσκονται στα δικαστήρια εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες (δείτε την κατάθεση της).

Στην αρχή, έπειτα από ερώτηση της Φαίης Σκορδά σχετικά με το πόσο υποστηρικτικός σύντροφος είναι, είπε: «Στα δικαστήρια πάω σε λίγο για δίπλωμα δικαστή», είπε για τις φορές που έχει βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του για να την στηρίξει.

«Σημαίνει πολλά το να είσαι εκεί, να στηρίζεις αυτές τις γυναίκες. Αντίστοιχα τα αγόρια του άντρες, που βρέθηκαν σε αυτή την δίνη των καταστάσεων και να είσαι εκεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις και πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του Μπουρδούμη για το επεισόδιο με τον Φιλιππίδη στην σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

Όπως είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης στις 08-02-2021, ο ηθοποιός είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη του στην σειρά που πρωταγωνιστούσαν στην ΕΡΤ, "Χαιρέτα μου τον πλάτανο".

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα. Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα», είχε πει.

Ο ηθοποιός λοιπόν, όπως ανέφερε στο πλατό του Πρωινού μας, ποτέ δεν συνέβη κάτι ανάμεσα τους, και ο δημοσιογράφος έπρεπε πρώτα να διασταυρώσει τις πηγές του ή να τον καλέσει στο τηλέφωνο.

«Δεν έχω εμπλακεί σε κανένα περιστατικό. Ας μην το συζητήσουμε γιατί το έχουμε συζητήσει και κατ ιδίαν και έχουν ειπωθεί πράγματα σε εκπομπές που δεν ισχύουν. Δεν είχα έρθει ποτέ σε καμία αντιπαράθεση που να τσακωθούμε ή να πλάκωθούμε όπως γράφτηκε», είπε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση, αφήνοντας τα "καρφιά" του στον δημοσιογράφο.