Κέιτ Μίντλετον: Δολοφονήθηκε; - Τι συμβαίνει με το βίντεο που κυκλοφόρησε και την δείχνει με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Είναι τελικά σωσία της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Δολοφονήθηκε; - Τι συμβαίνει με το βίντεο που κυκλοφόρησε και την δείχνει με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο και την ανακοίνωση πως υπεβλήθη σε χειρουργείο στην κοιλιά της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και αυτές οι δυο μονάχα δημόσιες αλλά όχι επίσημες εμφανίσεις της έχουν κάνει χειρότερα τα πράγματα...

Όλα ξεκίνησαν μετά την ανακοίνωση περί νοσηλείας με πολλούς να σχολιάζουν πως συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό καθώς το παλάτι δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά, ενώ η ίδια η Κέιτ δεν έδωσε σημεία ζωής. Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να πουν πως έχει καρκίνο και δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία της.

Στην πρώτη φωτογραφία μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας και την έδειχνε στο αυτοκίνητο με την μητέρα της, πολλοί σχολίαζαν πως δεν είναι αυτή η Κέιτ, καθώς δεν την ακολουθούσε η φρουρά της και δεν εμφανίζεται συχνά χωρίς τον σύζυγό της - δείτε την φωτογραφία.

Μετά την φωτογραφία αυτή βγήκαν τα δημοσιεύματα περί απιστίας του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και πως η Κέιτ έχει ζητήσει διαζύγιο και δεν μένουν πια μαζί καθώς δεν μπορεί άλλο να κάνει τα στραβά μάτια στις προδοσίες του.

Μετά τις φήμες ωστόσο αυτές έγινε ο κακός χαμός με την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μίντλετον από τον κήπο του σπιτιού τους με τα 3 παιδιά τους, η οποία ήταν γεμάτη φώτοσοπ. Τότε λοιπόν, είπαν πως η φωτογραφία αυτή ήταν πειραγμένη από το παλάτι για να κοπάσουν οι φήμες... Τελικά κατάφεραν να κάνουν το αντίθετο... (δείτε ποια ήταν η απάντηση της ίδιας της Κέιτ που δεν έπεισε).

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και ο σάλος

Πριν μερικές ώρες στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο το οποίο δείχνει την Κέιτ Μίντλετον με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να βγαίνει από το παντοπωλείο. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εικόνα της μετά το χειρουργείο στο πλευρό του άντρα της. Και πάλι όμως, ο κόσμος παρατήρησε κάτι περίεργο.

Όλος ο κόσμος σχολιάζει πως αυτή δεν είναι η Πριγκίπισσα αλλά κάποια σωσίας της, ακόμα και η ερωμένη του Ουίλιαμ και ο λόγος είναι ότι είναι υπερβολικά αδύνατη - παρόλο που είναι γενικά - και με διαφορετικά μαλλιά.

Ορισμένοι αναφέρουν μάλιστα πως για να μην εμφανίζεται έχει συμβεί κάτι πολύ σημαντικό... δηλαδή απαγωγή ακόμα και δολοφονία...