"Είναι 23 και μου αποκάλυψε ότι είναι παρθένος! Όταν φτάσαμε στο κρεβάτι δεν είχε στύση! Τι να κάνω;"

Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά!

Με τον Νίκο γνωριστήκαμε πριν από δύο μήνες μέσω μιας κοινής παρέας. Αν και όλα ξεκίνησαν πολύ ωραία, όταν καταλήξαμε στο κρεβάτι μου αποκάλυψε ότι, αν και μόλις 20 χρόνων, είναι παρθένος. Στη συνέχεια, λόγω άγχους, δεν είχε στύση, κάτι που συνεχίστηκε και τις επόμενες φορές. Τι να κάνω; - Μαρία 17.

"Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω όμως. Όμως είμαι άντρας κι αυτό σου είναι αρκετό, ειδικά αν έχεις απορίες που προκύπτουν πριν. μετά κι ανάμεσα στη μεγάλη περιπέτεια που ονομάζεται "κρεβάτι"! Κι εγώ θα σου δώσω από τα αντρικά μου χείλη την... πληρωμένη απάντηση που θέλει" - Ο ειδικός του Youweekly.gr και του Glitter Magazine είναι εδώ για να σου λύσει κάθε απορία!

Μαρία μου, είναι λογικό ένας παρθένος να έχει άγχος την πρώτη του φορά κι αυτό να επηρεάζει τη στύση του. Θα σου πρότεινα να πάρεις τον ρόλο της δασκάλας και να αναλάβεις δράση σε όλους τους τομείς! Χαλάρωσέ τον με ένα μασαζάκι και συνέχισε με στοματικό για να μπει σταδιακά στο κλίμα. Όταν διαπιστώσεις ικανοποιητική στύση ανέβα έσυ -κατά προτίμηση- πάνω του για να δώσεις τον δικό σου ρυθμό. Αν δεν δεις φως ούτε έτσι, ο δονητής στο συρτάρι θα κάνει για άλλη μία φορά τη δουλειά του!

Εδώ θα βρεις απαντήσεις σε πολλά θέματα όσον αφορά τις σχέσεις!

"Το αγόρι μου θέλει να του μιλάω βρώμικα στο κρεβάτι αλλά εγώ ντρέπομαι! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά

Ο ανδρολόγος του Youweekly.gr, Κωνσταντίνος Ρόκκας (krokkas.gr, rokkask@yahoo.gr) βρίσκεται εδώ να σας λύσει κάθε απορία.

Στο αγόρι μου αρέσει να μιλάω βρώμικα κατά τη διάρκεια του sεx , αλλά εγώ ντρέπομαι και νιώθω αμήχανα. Τι να κάνω; Πώς να του το πω για να μην χαλάσω τη σχέση μας σεξουαλικά; Κάτια.

Αγαπητή Κάτια, η βωμοολογία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής τόσο εκ μέρους του άνδρα όσο και εκ μέρους της γυναίκας μπορεί να λειτουργεί ερεθιστικά για κάποιους ανθρώπους, όμως αυτό δεν είναι κάτι που αρέσει σε όλους. Ορισμένοι βέβαια μπορεί να δυσκολεύονται και να αισθάνονται αμήχανα λόγω των δικών τους προκαταλήψεων. Έχουμε πει ότι μεταξύ ενηλίκων που συναινούν τα πάντα επιτρέπονται στη σεξουαλική επαφή εφόσον δεν τίθεται σε κίνδυνο η σωματική υγεία. Από την άλλη, βέβαια, ο καθένας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί κάποιο αίτημα του συντρόφου του εφόσον αυτό δεν τον ευχαριστεί και τον κάνει να αισθάνεται δυσάρεστα. Δεν θα χαλάσει η σχέση σας από αυτό, απλώς μιλήστε ανοιχτά και αναζητήστε μαζί άλλους τρόπους για να διανθίσετε τη σεξουαλική σας επαφή. Φροντίστε μόνο αυτοί οι τρόποι να είναι κοινά αποδεκτοί και να προσφέρουν ευχαρίστηση και στους δυο.