Έλενα Κρεμλίδου: Η καταγωγή και η ηλικία της Μαχήτριας του Survivor που βάζει "φωτιά" στους στίβους μάχης

Στο Instagram προκαλεί πανικό με τις αναρτήσεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Κρεμλίδου: Η καταγωγή και η ηλικία της Μαχήτριας του Survivor που βάζει

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας με νέο κύκλο, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ απόψε το βράδυ - δείτε το trailer - και ανάμεσα στους παίκτες των μαχητών, θα δούμε την Έλενα Κρεμλίδου την μελαχρινή καλλονή που στο Instagram βάζει "φωτιά". Ποια είναι η ηλικία και η καταγωγή της;

Αυτή είναι η καταγωγή και η ηλικία της μαχήτριας του Survivor, Ελενας Κρεμλίδου

Έλενα Mariposa Κρεμλίδου Survivor

  • Η Έλενα Κρεμλίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη
  • Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός
  • Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000!
  • Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές
  • Έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader
  • Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων
  • Στο SURVIVOR έρχεται για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ
  • Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και L.A

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο στο Survivor

Τώρα που το trailer για το πρώτο αγώνισμα του Survivor που θα παιχτεί την Κυριακή 27/12 στην πρεμιέρα, κυκλοφόρησε , το Youweekly.gr μπορεί να σας αποκαλύψει ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια και θα διεκδικήσει το έπαθλο της καλύβας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Youweekly.gr θα σας αποκαλύπτει έγκυρα spoiler και παρασκήνια από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ξεκινώντας σήμερα, πριν καν κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης. Βέβαια, για το συγκεκριμένο spoiler θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε μια επιφύλαξη! Να θυμάστε, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Στον πρώτο στίβο μάχης, που θα έχει επαφή με... θάλασσα και αντοχή, οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα παίξουν με στόχο την έτοιμη καλύβα, ώστε να μην μπουν στην διαδικασία να την φτιάξουν μόνοι τους και να κοιμηθούν χωρίς στέγη τις πρώτες μέρες!

Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, αναφέρουν πως οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος και οι τυχεροί που θα κοιμηθούν στην καλύβα και όχι στην παραλία θα είναι η ομάδα των Μαχητών!