Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor 4: "Με τον Σάκη γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς"

«Η Χριστίνα Κεφαλά μου είναι αδιάφορη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor 4:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων ανέφερε πως εκτός από το ότι γνωρίζει τον Τριαντάφυλλο όπως όλοι ξέρουμε - αξέχαστη μας είχε μείνει αυτή η γνωριμία -, είναι γνωστή και του Σάκη Κατσούλη που βρίσκεται στο Survivor.

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Survivor, Σάκη Κατσούλη

«Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, κάναμε αρκετή παρέα, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ένας πολεμιστής, παλεύει πολύ με τη δουλειά του. Είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους. Αυτό έχει να πει πολλά. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα μπει στο ριάλιτι, δεν πρόλαβα να τον δω.

Καλά έκανε και πήγε και η παραγωγή καλά έκανε και τους έβαλε μέσα γιατί ήξερε όλο αυτό που θα δημιουργηθεί. Αν μου έδιναν μισό εκατομμύριο θα πήγαινα. Για 2, 3 και 5 χιλιάδες δεν θα πήγαινα, όσο άσχημο και να ακουστεί». και συνέχισε...

«Η Χριστίνα Κεφαλά μου είναι αδιάφορη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συνεχίζει: «Δεν είναι ωραίο να τρως και να μην πηγαίνεις στον άνθρωπο φαγητό. Εκεί τον λυπήθηκα τον Τριαντάφυλλο, πραγματικά. Αυτό είναι απανθρωπιά».

Ο Κατσούλης πριν την Μαριαλένα είχε φλερτ με την Καρλάκη

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε όντας γνωστή του Τριαντάφυλλου κι αφού καταδίκασε την συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας στο επεισόδιο του Survivor έκανε και μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

«Τον ξέρω καιρό. ο Σάκης είναι καλό παιδί και διεκδικητικός με τις γυναίκες. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα. Ήταν στην παρουσίαση του τραγουδιού μου Γιαρέμ πριν από τρία χρόνια. Υπήρξε φλερτ και μιλούσαμε για κάποιο διάστημα. Εγώ είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο με τον πρώην μου… Είναι ευγενικός, είναι κύριος και διακριτικός. Είναι gentleman και δεν θα στην πέσει άσχημα», είπε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων.