Παίκτρια από το Τούρκικο Survivor τραγούδησε Βανδή στο πάρτι ένωσης

Ερμήνευσε το «ανάβεις φωτιές και όλα τα καις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παίκτρια από το Τούρκικο Survivor τραγούδησε Βανδή στο πάρτι ένωσης

Ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή ακούστηκε στο πάρτι ένωσης του Τούρκικου Survivor, μιας και το επέλεξε να το ερμηνεύσει μια Τουρκάλα παίκτρια.

Το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε ένα από τα πιο ωραία επεισόδια του φετινού παιχνιδιού, μιας και ήταν η ένωση των ομάδων του ελληνικού αλλά και του τούρκικου και του ρουμάνικου Survivor.

Στην αρχή του επεισοδίου, οι παίκτες ετοιμάστηκαν για τον διαγωνισμό του τραγουδιού, από τον οποίο βγήκε μάλιστα νικήτρια η Νικολέττα Μαυρίδη.

Αναφορικά, ωστόσο, με το πάρτι ένωσης του Τουρκικού Survivor, φαίνεται πως από τις παίκτριες έχει ιδιαίτερα αδυναμία στην Δέσποινα Βανδή καθώς επέλεξε να ερμηνεύσει το “Ανάβεις φωτιές”!

Παίκτρια από το Τούρκικο Survivor τραγούδησε Βανδή

Survivor 4 - πάρτι ένωσης: Τι είδαν στην Τουρκία που δεν το είδαμε εμείς στην Ελλάδα

Οι παίκτες έφαγαν, χόρεψαν τραγούδησαν και γνωρίστηκαν με τους αντίστοιχους Survivors της Τουρκίας αφού όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό το πάρτι έγινε συνδυαστικά.

Στην Ελλάδα παρακολουθήσαμε τα αποσπάσματα που μας ενδιέφεραν κι ένα από αυτά ήταν πως σύστησε ο Ατζούν στους Έλληνες παίκτες τους Τούρκους. Είδαμε εκεί και κάτι... γυπαετούς να πετάνε προς τις Τουρκάλες...

Αντίστοιχα, όμως, στην Τουρκία ο Ατζούν σύστησε τους Έλληνες παίκτες κι εννοείται πως έμεινε πολύ στην σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας, δημιουργώντας μια αρκετά μεγάλη αμηχανία στα βλέμματά τους.

Το απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω παρουσιάστηκε αποκλειστικά το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε και είναι το τι ακριβώς είδαν οι Τούρκοι στις δικές τους τηλεοράσης!