Survivor 4 - Παππάς: "Ο Τζέιμς είναι το αγκάθι και πρέπει να φύγει"

"Ηλίας και Τζέιμς είναι απαγορευτικό να ανταλάσσουν απόψεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 -  Παππάς:

Ένας κακός χαμός έγινε στο σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor!

Kόκκινοι και Μπλε βρέθηκαν όλοι μαζί και ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο ατον Αλέξη Παππά για να σχολιάσει τη συμβίωσή τους στην παραλία.

Ο ίδιος δεν δίστασε να πει: "Το μεγάλο αγκάθι είναι ο Τζέιμς είτε το θέλετε είτε όχι. Είναι αυτός που λειτουργεί από κάτω και όχι ευθεία. Είναι λάθος του Ηλία να κάνει παρέα μαζί του και θα μας πάρει όλους η μπάλα αν συνέχίσει ο Ηλίας να κάνει παρέα μαζί του! Ο Ηλίας πρέπει να αλλάξει στάση. Ηλίας και Τζέιμς είναι απαγορευτικό να ανταλάσσουν απόψεις. Ο Τζέιμς πρέπει να φύγει, είναι πρόβλημα", με τον Κώστα να αντιδρά σε όλο αυτό και τον Λιανό να τους διακόπτει και να δίνει το λόγο στον Τζέιμς για να υπερασπιστεί τη θέση του!

"Βρίσκω αστεία όλα αυτά που λέει ο Αλέξης! Όταν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο είμαστε εμείς μπλε κι εκείνοι Κόκκινοι, δεν παίζει ρόλο το ότι εγώ κάνω παρέα με τον Ηλία και δεν νομίζω πως θα επηρεάσει αυτό το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά ο Ροδίτης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από την άλλη προσπαθούσε να καταλάβει πως έγινε και το όνομά του μπλέχτηκε σε όλο αυτό!

Η επίθεση του Αλέξη και η απάντηση του Τζέμς

Το λάθος που έκανε η παραγωγή την ώρα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και μέσα σε όλα ο ίδιος και η παρέα της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρθηκε στα λάθη που έχει κάνει η παραγωγή του Survivor.

Με αφορμή το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην παίκτη γιατί οι παίκτες, την ώρα που ψηφίζουν, ψιθυρίζουν τα όσα λένε στην κάμερα.

Ο Χάρης εξήγησε πως είναι δίπλα το δωμάτιο ψηφοφορίας με τον χώρου του συμβουλίου και πως πρέπει να ψιθυρίζεις, αλλιώς ακούγονται μέσα όλα όσα λες.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε κι ένα τεχνικό λάθος που είχε κάνει σε ένα συμβούλιο η παραγωγή, όπου ακουγόταν στα μεγάφωνα όλα όσα έλεγε ο παίκτης που ψήφιζε μέσα.