Κονδυλάτος για Survivor 4: "Πριν φύγω, μάζεψα τα παιδιά και τους είπα..."

"Όταν άνοιξα το προφίλ μου για πρώτη φορά σκεφτόμουν να μην επιστρέψω στην Ελλάδα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κονδυλάτος για Survivor 4:

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση για την οικογένειά του που παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος στον δημοσιογράφο Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 14/4, σε όλα τα περίπτερα, μίλησε φυσικά και για την εμπειρία του στο Survivor.

Οι αποκαλύψεις του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor

Κονδυλάτος για Survivor 4

Κεφάλαιο “Survivor”: Πώς σου ήρθε αυτή η ιδέα;

Mου το πρότειναν! Το 2020 είχαμε κανονίσει φοβερά πράγματα με τον Βασίλη, το όνειρό μου ήταν να δουλέψω στο Ντουμπάι και ήρθαν από τη βασιλική οικογένεια για να μας προτείνουν να κάνουμε μόνιμη συνεργασία μέσω ενός διοργανωτή που αναλαμβάνει γάμους και βαφτίσεις. Έβλεπα το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα και δεν το πίστευα! Είχαμε κανονίσει να ντύσουμε την Αριάννα Ροκφέλερ στο Met Gala, θα κάναμε σόου για την «ΕΛΠΙΔΑ» με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, θα κάναμε για πρώτη φορά σόου στη στοά του Αττάλου και πολλά άλλα. Θα ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου μέχρι που τα είδα όλα αυτά να ακυρώνονται.

Το “Survivor” δεν ήταν η τελευταία μου ζαριά, ούτε μπήκα απελπισμένος, μπήκα απηυδισμένος από την κατάσταση με τον κορονοϊό. Ήταν τόσο σπασμένα τα νεύρα μου, σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να μου πάρει η ζωή μια ολόκληρη χρονιά μέσα από τα χέρια, γι' αυτό και δέχτηκα την πρόταση από την Acun Medya.

Σκέφτηκες ποτέ να φύγεις οικειοθελώς;

Ναι, αλλά ήθελα να με βγάλει ο κόσμος.

Οι παίκτες που μπήκαν σου μετέφεραν την εικόνα που είχε ο κόσμος έξω για σένα;

Όχι. Δεν χρειάζεται πολλή φαντασία για να καταλάβω ότι έβγαινα αιχμηρός, όμως δεν πίστευα ότι έχω βγει τόσο κακός. Ήμουν ακραία αυστηρός και ακραία φιλεύσπλαχνος. Όταν κόψεις ένα από τα δύο κομμάτια, αντί να βγει ένας ακραίος άνθρωπος προς όλες τις κατευθύνσεις, βγαίνει απλώς κακός. Δεν είδατε που κουβαλούσα μέρα-νύχτα την Άννα-Μαρία στα χέρια, για να μην περπατάει με 12 ράμματα στο δάχτυλο του ποδιού της; Δεν θέλω να πω κι άλλα τέτοια, γιατί δεν θεωρώ ότι είναι προς τιμήν μου, για μένα ήταν μονόδρομος να βρίσκομαι στην υπηρεσία της ομάδας.

Έχεις δει τα επεισόδια;

Όχι, μόνο μικρά κομμάτια, είδα όμως τα σχόλια του κόσμου στα social την πρώτη περίοδο - γιατί μετά μου έλεγαν πόσο με αγαπάνε και μου ζητούσαν να βαφτίσω τα παιδιά τους! Όταν άνοιξα το προφίλ μου για πρώτη φορά, σκεφτόμουν να μη γυρίσω στην Ελλάδα.

Δόξα τω Θεώ η Μαριπόζα ήταν δίπλα μου, με πήρε στο δωμάτιό της και με περιέθαλψε. Ο μόνος λόγος που μπήκα στο αεροπλάνο ήταν γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα ασχοληθούν μαζί μου τώρα που βγήκα, αλλά θα ασχολούνται με αυτούς που είναι μέσα. Όταν, όμως, μας είδαν οι Ελληνίδες αεροσυνοδοί και ζητούσαν φωτογραφίες, κατάλαβα ότι είπα ένα τεράστιο ψέμα στον εαυτό μου. Τελικά αποφάσισα πως πρέπει να δεχτώ την εικόνα που είχε ο κόσμος για μένα και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Έχεις μετανιώσει για κάποια φράση που είπες στο παιχνίδι;

Για πολλές. Πριν φύγω μάζεψα τα παιδιά, τους ευχαρίστησα για τις εμπειρίες και τους ζήτησα “συγγνώμη” αν ήμουν αυστηρός μαζί τους. Φυσικά και δεν υποστηρίζω μια εκδοχή του εαυτού μου που ήμουν πεινασμένος, εξαθλιωμένος και με σπασμένα νεύρα. Μπορεί να είχα δίκιο, αλλά θα μπορούσα να το πω πιο γλυκά. Δεν προσπάθησα να μείνω στο παιχνίδι, ούτε έφυγα πικραμένος, ίσα-ίσα προσευχόμουν προς το τέλος να φύγω γιατί είχα κουραστεί.

Περισσότερα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί