Survivor 4 - Κόρο: "Ο Τριαντάφυλλος γλεντάει στον Άγιο Δομίνικο και ειρωνεύεται όσους τον ψήφισαν για να μείνει"

Επίθεση και από τον Ασημακόπουλο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κόρο:

Την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη παρακολουθήσαμε την τελευταία ημέρα προβολής του Survivor και το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τον σχολιασμό της αποχώρησής της!

Οι amigos para siempre φανερά στεναχωρημένοι με το γεγονός αυτό, τα έβαλαν για ακόμη μια φορά με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρέμεινε στο παιχνίδι για 10η φορά και αυτό είναι κάτι που τους κάνει να νιώθουν αδικημένοι!

"Βλέπουμε ότι ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι! Οπότε εμείς συνεχίζουμε όπως συνεχίζαμε και πριν. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ειρωνεύεται όλα αυτά τα άτομα που τον έχουν κρατήσει μέσα και αυτός να συνεχίσει να γλεντάει εδώ στον Άγιο Δομίνικο!", είπε χαρακτηριστικά ο Κόρο on camera!

"Ένα άτομο που του είχαμε χαρίσει τις ασυλίες, που έτρωγε με χρυσά κουτάλια, που σπάγαμε εμείς τα πόδια μας για εκείνον, για να εξασφαλίσει τη θέση του στο παιχνίδι και να την επεκτείνει και μετά να είναι τελείως ειρωνικός! Εμείς είχαμε χάσει ένα άτομο από την ομάδα μας και αυτός τραγούδαγε, δεν σεβάστηκε τίποτα! Είναι πολύ ερριστικός και ούτε το όνομά του δεν θέλω να λέω", δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Όλοι οι amigos όμως παρακολουθήσαμε να κάνουν επίθεση στον Τριαντάφυλλο ανοιχτά για όλα αυτά που συνέβησαν!

Όσα ειπώθηκαν για τον Τριαντάφυλλο

Το πρώτο μήνυμα του Νίκου Μπάρτζη μετά την αποχώρησή του

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μετά τη θερμή υποδοχή που είχε στο χωριό του, ο Νίκος Μπάρτζης θέλησε να κάνει την πρώτη επίσημη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε μέσα στο Survivor 4.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αστειεύτηκε για όσα γράφανε για εκείνον στο Twitter ενώ την ίδια στιγμή ευχαρίστησε από καρδιάς τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία που στάθηκαν δίπλα του από το πρώτο λεπτό.

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και συνεχίζει να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

«Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ένα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου.

Αυτή δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της, χωρίς να κάνει καμία κ@λοτουμπα, κοιτώντας το συμφέρον της.

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf. Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του.
Bro είσαι ό,τι καλύτερο γνώρισα στο Survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.

Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με, αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ένα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου»