Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Παπαδόπουλος: "Εάν ήμουν στην θέση του Λιβάνη θα..."

Της αποκαλύψεως! "Πρωταθλητής στο κλέψιμο ήταν ο..."

Survivor 4 - Παπαδόπουλος:
Survivor 24.05.2021 14:15
Από Youweekly Team

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως κάθε παίκτης του Survivor που αποχωρεί, απάντησε σε 10 καυτές ερωτήσεις της εκπομπής Love it!

Μάλλον, βέβαια, τις απαντήσεις αυτές τις έδωσε πριν το χθεσινό επεισόδιο και πριν τα νέα πλάνα της Μαριαλένας και του Σάκη.

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Παπαδόπουλου

«Εάν έβλεπα στο δρόμο τον Αλέξη Παππά δεν θα του μιλούσα, δεν μου είναι συμπαθής. Σε όλους τους παίκτες θα πρόσφερα γλυκό γιατί όλοι πεινάσαμε. Εάν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, θα περίμενα τον άνθρωπό μου να έρθει και να μου εξηγηθεί. Πρωταθλητής στο κλέψιμο ήταν ο Παππάς, αλλά τον… κόντραρε συνέχεια ο Τζέιμς. Έχω κλέψει κι εγώ στο Survivor, μια μπανάνα και ζήτησα συγγνώμη», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε επίσης: «Είχα ευχηθεί χρόνια πολλά στα παιδιά μου, αλλά δεν υπήρχε τηλεοπτικός χρόνος και δεν το έδειξαν. Στα κάστινγκ γνώρισα τον Κόρο, το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με τον Τζέιμς. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά στο τέλος τα βρήκαμε. Έχασα τον πεθερό μου όσο ήμουν στο παιχνίδι και η γυναίκα μου δεν μου το είπε για να μείνω».

«Ο Γιώργος Λιβάνης δεν είμαι σίγουρος ότι θα περιμένει τη Μαριαλένα»

Ο Νίκος Γεωργιάδης, έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό του πρώην ζευγαριού, ενώ μίλησε και για τον τραγουδιστή.

«Τον Σάκη τον ξέρω 10 χρόνια. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι τα παιδιά πήγαιναν για γάμο. Εμένα μου την είχε συστήσει ως μέλλουσα σύζυγό του. Τον είχα ρωτήσει “το πάτε σοβαρά;” και μου είχε πει “ναι, πιο σοβαρά δεν γίνεται”», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε επίσης: «Στο τέλος χάλασαν τα πράγματα και οι γονείς εναντιώθηκαν. Όσο για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν είμαι σίγουρος ότι θα περιμένει τη Μαριαλένα. Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός αυτή τη στιγμή είναι τόσο επικεντρωμένος στην καριέρα του γιατί κακά τα ψέματα, του έγινε και διαφήμιση πάρα πολύ καλή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η νέα ανάρτηση Άννας Μαρίας - Νίκου - Τζέιμς και η τεράστια αλλαγή

Survivor 4: «Αν πάω στον Άγιο Δομίνικο θα γίνει χαμός, είναι ο μόνος τρόπος να χάσω τα κιλά»

Share