Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου να μην πάω στο Survivor 1»

«Έχω αρνηθεί το Power of Love...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου να μην πάω στο Survivor 1»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο Pop Up και απάντησε σε μερικές πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε την πρόταση που είχε από το Survivor 1 αλλά και για ποιο λόγο επέλεξε να πάει στο Nomads.

Την ίδια στιγμή, το μοντέλο αναφέρθηκε σε μία πρώην σχέση της που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ καθώς και σε διάφορες σκηνές που έχει κάνει. H ίδια βέβαια πριν από λίγο καιρό αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε και στο Survivor 4.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Pop Up

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Έχω αρνηθεί το Power of Love για ευνόητους λόγους, το Survivvor 1 που στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση. Δυστυχώς, ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου. Στο Nomads πήγα γιατί η σχέση μας ήταν στα τελευταία της.

Με έχει κλειδώσει σύντροφός μου μέσα στο σπίτι για να μη φύγω και είχε πάει να τραγουδήσει. Μετά, επειδή δεν απαντούσα στο τηλέφωνο, κατέβηκε από την πίστα με τα μικρόφωνα όπως ήταν και ήρθε σπίτι και μου λέει «γιατί δεν απαντάς»; Ήταν 3 τη νύχτα και κοιμόμουν.

Η χειρότερή μου συνεργασία ήταν πριν από μερικά χρόνια στα MadWalk που περπατούσα για μια μεγάλη εταιρεία μαγιό-εσώρουχα και παρεξηγηθήκαμε με τον σχεδιαστή. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, αλλά αισθάνθηκα ότι με προσβάλει πάρα πολύ. Άμα με προσβάλεις θα αντιδράσω.

Έχω ψάξει το κινητό συντρόφου μου. Βρήκα ερωτική πράξη. Με έπιασε μια ταχυπαλμία… Τον χώρισα αργότερα.

Θυμάμαι η Ραμόνα Βλαντή είχε πάθει μια εμμονή μαζί μου. Εγώ όταν την συναντάω έξω την χαιρετάω. Εκείνη δεν με χαιρετάει πολύ θερμά».

«Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να...»

Το πρωί της Τετάρτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και στην Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα social media.

Το πανέμορφο μοντέλο, αφού σχολίασε πρώτα την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor, αναφέρθηκε στο μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν απούσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου και τα social media με αποσπούσαν. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία των ανθρώπων οργίαζε το διάστημα που απουσίαζα από τα social. Από εγκυμοσύνη, γάμο, από Survivor, από τα πάντα.

Από το άγχος που με έπιασε είχα καθυστέρηση και πήγα πήρα τεστ. Δεν μιλούσα με τη μητέρα μου και με τον αδερφό μου. Για 15 ημέρες με ψάχνανε και εκείνοι. Αφού ο αδερφός μου είπε ότι θα με βάλει στο Missing.

Ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά… όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι.».

Δήμητρα Αλεξανδράκη ο λόγος που απείχε από τα social media