Survivor 4 - Γιώργος Λιανός: «Δεν μας χαιρέτησε καν ο Αντετοκούνμπο γιατί...»

Η αποκάλυψη για το έπαθλο στο Μαϊάμι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Γιώργος Λιανός: «Δεν μας χαιρέτησε καν ο Αντετοκούνμπο γιατί...»

Στο Μαϊάμι για να δουν αγώνα NBA του Αντετοκούνμπο, ταξίδεψαν μερικοί από τους παίκτες του Survivor 4. Μαζί τους πήγε και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έκανε και εκείνος τις ολιγόωρες διακοπές του.

Την επόμενη ημέρα στην ραδιοφωνική εκπομπή που εμφανίζεται μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, έκανε μια αποκάλυψη για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο, μετά την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποκάλυψη του Λιανού για το έπαθλο του Survivor 4

«Ήταν εξαιρετικά. Υπερθέαμα αυτοί οι αγώνες, αλλά με τις μάσκες, πολύ τυπικοί όλοι. Δεν μας χαιρέτησε ο Αντετοκούνμπο. Δεν κατάλαβε καν ποιοι είμαστε, ούτε βλέμμα δεν γύρισε. Ήταν πολύ δύσκολο να φωνάξουμε με τις μάσκες. Ήταν μπροστά μας και ένας παππούλης που μας είπε ότι αν κατεβάσουμε τη μάσκα κάτω από τη μύτη θα μας πετάξει έξω από το γήπεδο. Ξέρεις πώς είναι εκεί με τους κανόνες».

«Το Survivor 4 είναι αληθινό! Δεν υπάρχει σενάριο»

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στον «Τηλεθεατή» και μίλησε για τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, για τη σχέση του με τους παίκτες του Survivor 4 και τον φανατισμό που επικρατεί.

Τι πιστεύετε ότι έχει το φετινό «Survivor» και έχει φανατιστεί τόσο μαζί του ο κόσμος;

«Είναι αληθινό. Είναι μια ιστορία που δεν έχει σενάριο και κάθε μέρα μας εκπλήσσει».

Γιώργος Λιανός Survivor 4 αποκαλύψεις

Θεωρείτε ότι, μέσα από την ψήφο του, ο κόσμος προσπαθεί να διορθώσει τις αδικίες;

«Ο κόσμος υποστηρίζει τους αγαπημένους του παίκτες. Κάτι που φαίνεται δίκαιο σε μερικούς, για άλλους είναι άδικο».

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λιανός στην ίδια συνέντευξη είπε πως δεν θα μιλήσει ξανά για το Survivor 4, καθώς δέχεται πολλές επιθέσεις και χαρακτηριστικά ανέφερε το λόγο.

Πίσω από τις κάμερες, οι παίκτες σας συμβουλεύονται;

«Όχι, δεν επιτρέπεται να έχω τέτοιου τύπου σχέση με τους παίκτες, Ο καθένας παλεύει για την ομάδα του και την προσωπική του επιβίωση».