Survivor 4: «Ο γονείς του Σάκη λένε όμορφα λόγια για τη Μαριαλένα»

«Ψήνεται» η επανασύνδεση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο γονείς του Σάκη λένε όμορφα λόγια για τη Μαριαλένα»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Βασίλης Σίμος επικοινώνησε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του Σάκη Κατσούλη και εκείνοι με τη σειρά τους λένε πολύ όμορφα πράγματα για τη Μαριαλένα.

Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Σίμου για το Σάκη και τη Μαριαλένα

«Συνάντησα τους γονείς του Σάκη, τα είπαμε επειδή έχουμε έναν καλό φίλο κοινό. Οι άνθρωποι ήθελαν πολύ να με δουν επειδή είχα έρθει στην εκπομπή σας και είχα μιλήσει με τον Σάκη. Ήταν πολύ στεναχωρημένοι επειδή βγήκαν κάποιοι που δεν ήταν φίλοι του Σάκη και είπαν πολύ άσχημα πράγματα. Ακούσαμε ότι ο Σάκης είχε χωρίσει άσχημα με τη Μαριαλένα, ότι έχουν αλλάξει κλειδαριές, πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται.

Όση ώρα τα είπαμε δεν είπαν την παραμικρή κακή κουβέντα για κανένα παιδί. Για τη Μαριαλένα άκουσα πολύ όμορφα λόγια από τους γονείς του Σάκη και τώρα για το τι θα γίνει μεταξύ τους είναι στο χέρι των παιδιών. Όλα ήταν μία χαρά μεταξύ τους», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σίμος ενώ στην εκπομπή είδαμε και το σπίτι του Σάκη.

"Θέλω να κερδίσει, να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά..."

Η μητέρα της Μαριαλένας μετά τις τόσες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει τηλεφωνικώς σε πρωινές - και όχι μόνο - εκπομπές, για πρώτη φορά θέλησε να μιλήσει μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε στην γειτονιά της Μαριαλένας και... πέφτοντας πάνω της, κατάφερε να της αποσπάσει κάποιες, λίγες, δηλώσεις.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κι ευχαριστώ ιδιαίτερα την Κατερίνα που καταλαβαίνει την κόρη μου. Θέλω να κερδίσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα αλλά είναι λίγο δύσκολο. Περιμένω τον Τριαντάφυλλο να έρθει όποια μέρα θα μπορέσει.

Μας λείπει πάρα πολύ η Μαριαλένα.", είπε μεταξύ άλλων.