Πάρτι μέχρι πρωίας στο σπίτι του Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor 4

Τα πρώτα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι μέχρι πρωίας στο σπίτι του Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor 4

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Άλσος Βεΐκου. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι δυο φιναλίστ με τον πρώτο να κερδίζει με πολύ μικρή διαφορά το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά τον πανηγυρισμό στο stage του Γαλατσίου οι παίκτες αποχώρησαν με τους φίλους και τις οικογένειές τους και... η βραδιά του Ηλία, όπως φάνηκε από τα πρώτα ποσταρίσματα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram, ήταν μεγάλη.

Φίλοι και γνωστοί μαζεύτηκαν στο σπίτι του και το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα πρώτα stories του Ηλία Μπόγδανου

«Παιδιά είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος σε instastories που ανέβασε.

Οι σπουδές, η καταγωγή, οι γονείς και η σχέση του Ηλία Μπόγδανου

  • Ο Ηλίας Μπογδάνος έχει καταγωγή από την Αθήνα.
  • Οι γονείς του, είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε σε μικρή ηλικία και μένει μόνος του εδώ και αρκετά χρόνια.
  • Η μουσική, κυλάει στις φλέβες του και είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεκίνησε το 2014.
  • Ο ίδιος, μαζί με τα μέλη της μπάντας του έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τους Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.
  • Δεν μιλάει για τα προσωπικά του αλλά διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.
  • Ο ίδιος, είναι αθλητής στο τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor.