Αποκλειστικό - Μητέρα Μυριέλλας Κουρεντή: «Η Μυριέλλα δεν ενέδωσε σε κανένα κρεβάτι»

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιάννη Λυγνό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό - Μητέρα Μυριέλλας Κουρεντή: «Η Μυριέλλα δεν ενέδωσε σε κανένα κρεβάτι»

Ποιος μπορεί να περιγράψει καλύτερα το παιδί του από μια μάνα; Το YOU επικοινώνησε με τη μαμά της Μυριέλλας Κουρεντή, Εύα, και εκείνη μίλησε για το κορίτσι της. Ποιος είναι ο χαρακτήρας της; Υπάρχει δόση αλήθειας στον έρωτά της με τον John Lygno, ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Πεταλωτή; Γιατί η Μυριέλλα αναγκάστηκε να μπει στο παιχνίδι; Ποια είναι η γνώμη της για τους συμπαίκτες της και πώς βλέπει την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη; Η Εύα Κουρεντή μάς λύνει όλες τις απορίες...

Στενοχωριέται βλέποντας την κόρη της τραυματισμένη. Εναντιώνεται στον Βαλάντη, στην Ευρυδίκη αλλά και σε άλλους της ομάδας της που της επιτίθενται κατά διαστήματα... Η Εύα Κουρεντή δίνει τη δική της ξεκάθαρη άποψη για την κόρη της και για όλα όσα της συνέβαιναν πριν αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή στο reality επιβίωσης.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φωτογραφίες: Σοφία Τιμοθέου, Κώστας Καπαρελιώτης

Περιγράψτε μου, τι χαρακτήρας είναι η Μυριέλλα;

Είναι αυθόρμητη, πονόψυχη και καλό παιδί. Βοηθάει όλο τον κόσμο και σχεδόν στις περισσότερες δουλειές που έχει κάνει, οι συνάδελφοί της, αν δεν υπάρχει πρόβλημα ζήλιας ή κάτι άλλο, έχουν να πουν τα καλύτερα. Από μικρά τούς είχα σε κολυμβητήρια, μπαλέτο, έχει πάρει και δίπλωμα από το Royal Academy, έκαναν συγχρονισμένη κολύμβηση, της άρεσε το τραγούδι, μάθαινε μόνη της κιθάρα, και γιουκαλίλι, της αρέσει να γράφει τραγούδια, έχει μεγάλη αγάπη με τη μουσική. Γι' αυτό έχουν βγάλει τώρα ότι έχει σχέση με τον John Lygnos, αλλά δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, ο άνθρωπος είναι συνθέτης και γράφουν μαζί τραγούδια.

Λένε ότι είναι σχέση της...

Όταν μπήκε η Μυριέλλα στο παιχνίδι είπε ότι είχε κάποια σχέση. Αυτό μπορεί να το έκανε επειδή διαπίστωσε κάποιο κλίμα περίεργο, για να αποφύγει ορισμένα πράγματα. Με αυτό το παιδί, τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική, απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια και γράφουν μουσική και μάλιστα ετοίμαζαν και ένα album και όταν θα βγει από το παιχνίδι θα το προωθήσουν.

Μυριέλλα Κουρεντή μητέρα

Τι χαρακτήρας είναι η Μυριέλλα;

Ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, που αγαπάει όλο τον κόσμο και συμπονά τους πάντες. Είναι καλλιτεχνική φύση, δεν κρατάει κακία, παρόλο που κατά καιρούς έχει υποστεί bullying από τον χώρο της προτιμά να φύγει παρά να τσακωθεί. Έχει χάσει πολλές δουλειές γιατί θέλει να έχει μια συνεργασία με καλό κλίμα. Με όσους είναι καλοί απέναντί της και δεν της δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα, συνεργάζεται άψογα. Απλώς δεν της έχουν δοθεί ευκαιρίες, γιατί έχει παρεξηγηθεί από διάφορους συναδέλφους της που ανέβαζαν μιούζικαλ, γιατί υπερασπίστηκε κάποια συνάδελφό της που θεώρησε ότι την αδίκησαν. Η Μυριέλλα βγήκε μπροστά και μετά της έκλεισαν την πόρτα.

Αλήθεια λέτε;

Βεβαίως. Υπάρχει μάλιστα πολύ γνωστή κυρία που δούλεψε μαζί της στο μιούζικαλ “Rent” και επειδή η Μυριέλλα υπερασπίστηκε μια συνάδελφό της εκεί για κάποια αδικία που της έκαναν, παρεξηγήθηκε και από τότε δεν την ξανακάλεσε σε δουλειά. Πάρα πολλά τέτοια έχουν συμβεί. Έχει χάσει δουλειές από διάφορους που έχουν βγει τώρα με το #metoo και δεν ενέδωσε σε κανέναν, προτίμησε να χάσει δουλειές παρά να συνεργαστεί μαζί τους. Προτίμησε να σιωπήσει, όμως, γιατί δεν είχε χρήματα για να δίνει σε δικηγόρους και δεν έχει εκθέσει κανέναν από όλους αυτούς που πήγαν να την προσεγγίσουν.

Έχει φύγει από πολλές δουλειές δηλαδή;

Ναι. Υπήρχε δουλειά που αποχώρησε γιατί βίωσε κακή συμπεριφορά και πίεση. Δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, πονούσε το στομάχι της. Για να συνεργαστεί ήθελε ένα περιβάλλον που να μην της δημιουργούσε προβλήματα - και δεν μιλάω για μικροπροβλήματα αλλά για σοβαρά θέματα. Είχε πάρει μέρος παλαιότερα στο J2US, που πήρε, μάλιστα, και το πρώτο βραβείο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, και δυο-τρεις συνάδελφοι που την λάτρευαν υποτίθεται, της γύρισαν την πλάτη και το τι είπαν από πίσω της...

Έβαλαν ανθρώπους του χώρου να την κάνουν πέρα, γιατί –δεν ξέρω- ζήλεψαν, πολλά τέτοια έχουν συμβεί. Μετά της έκαναν πρόταση για να πάει σε ένα μιούζικαλ στο Badminton και τελευταία στιγμή πήραν την Ιωάννα Τριανταφυλίδου γιατί ήταν τότε πιο επίκαιρη επειδή έπαιζε στη “Μουρμούρα” και η Μυριέλλα δεν έπαιζε σε κάποιο σίριαλ και δεν ήταν στην επικαιρότητα. Η Μυριέλλα δεν έφυγε ποτέ και από κανένα θέατρο και όσοι λένε κάτι τέτοιο είναι ψέματα. Βρήκε και την αντικαταστάτριά της, τη Σοφία Μανωλάκου που έπαιζε πριν από εκείνη τον ρόλο και είχε φύγει, αλλιώς μπορεί και να μην έφευγε για το “Survivor”, το ξέρω το παιδί μου.

Μυριέλλα Κουρεντή σχέση

Τι εννοείτε;

Βγήκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και είπε ότι έτσι είναι η Μυριέλλα και να το έχουν υπόψιν τους οι παραγωγοί... Ψέματα! Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σάς πληροφορώ τότε που έπαιζε η Μυριέλλα και ήταν πρωταγωνίστρια στο “Μπροντγουαίη”, σε παιδική παράσταση, της έδινε ψίχουλα. Εκείνη, όμως, δεν παζάρεψε μαζί του για χρήματα, γιατί δεν το έχει με τις διαπραγματεύσεις, και έφυγε όταν κατέβηκε η παράσταση, επειδή παρατηρήθηκε κρούσμα. Και τον άκουγα μετά να λέει ότι θα δώσει 100.000 στον Παππά, που ήταν στο “The Bachelor”, για να ανεβάσει μια παράσταση! Στη συνέχεια, όταν τη ζήτησε για περιοδεία, δεν μπορούσε να πάει γιατί είχε κλείσει για ένα άλλο θέατρο με την παράσταση “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω”, τον είχε ενημερώσει όμως και εκείνος βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Είναι ο χώρος αδηφάγος και η Μυριέλλα πιστεύει πολύ εύκολα ό,τι της πουν.

Είστε υπερήφανη για το παιδί που έχετε μεγαλώσει;

Είμαι περήφανη γιατί όσες δουλειές έχει κάνει δεν έχει ενδώσει σε κανένα κρεβάτι κανενός, δεν έχει κάνει καμία υποχώρηση που θα βλάψει την ηθική της. Όλα τα έχει κάνει με το σπαθί της. Στενοχωριέμαι. Υπάρχουν άνθρωποι που της έχουν πει να μην κλείσει δουλειά και θα την πάρουν και δεν την παίρνουν ούτε τηλέφωνο. Έχω δει πολλές φορές το παιδί μου να στενοχωριέται και να κλαίει για τη δουλειά του. Ξέρετε ποιο είναι το λάθος της; Ότι δεν πάει στον παραγωγό για να πει το πρόβλημά της, το καταπίνει μόνη της για να μην καρφώσει κανέναν συνάδελφο.

Έχει δεχτεί και παρενόχληση στον χώρο;

Φυσικά πριν ακόμα ξεσπάσει το #metoo είχε πρόβλημα με κάποιον πολύ γνωστό, που έπεσε στα γόνατά της να μην τον “δώσει”. Τον συμπόνεσε, γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, και δεν ήθελε να τον καταστρέψει επαγγελματικά, όμως αυτός ο άνθρωπος βγήκε και μιλούσε περί ηθικής!

Στο “Survivor” μπήκε καθαρά για οικονομικούς λόγους;

Για οικονομικούς λόγους, ναι. Από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα. Το πολύ 400 ευρώ τον μήνα, δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί έχει κάποιες υποχρεώσεις να πληρώσει. Της είχαν κάνει και παλαιότερα πρόταση, αλλά επειδή τότε ήταν σε κάποιο σίριαλ που έπαιρνε μεγαλύτερο μισθό, δεν έφυγε. Όταν το συζήτησε με τον παραγωγό, πολλές εβδομάδες πριν τους ανακοίνωσε την απόφασή της να φύγει, εξηγώντας τους λόγους και εκείνοι συμφώνησαν μαζί της. Δεν κρέμασε κανέναν η Μυριέλλα φεύγοντας, της έδωσαν την ευχή τους.

Στενοχωριέστε που την βλέπετε τραυματισμένη;

Πριν φύγει για το παιχνίδι έκανε ένα είδος εκγύμνασης σαν το Κουνγκ Φου, πολεμικές τέχνες. Το έκανε και παλαιότερα αυτό, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε καιρό να προπονηθεί. Επειδή, όμως, έπρεπε να φύγει για το παιχνίδι και ήθελε να γυμναστεί, ο προπονητής τής έκανε πολύ σκληρές ασκήσεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τετρακέφαλοι και να της δημιουργηθούν “κόμποι” στα πόδια. Πρόλαβε και πήγε σε έναν φυσιοθεραπευτή δύο φορές αλλά της είχε πει ότι θα έχει πρόβλημα επειδή είναι τραυματισμένη, έτσι μπήκε μέσα στο Survivor. Εκεί τα έδωσε όλα με συνέπεια να τραυματιστεί ακόμα περισσότερο και αφού χτύπησε λίγες μέρες πριν και το χέρι της μερικοί μέσα στην ομάδα, όπως είναι ο Βαλάντης και ο Γιωρίκας, την ειρωνεύτηκαν. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι φέρονται έτσι; Δεν το είδαν;

Ο Βαλάντης την κορόιδευε που πήγε να ψηφίσει και κούτσαινε κι αυτός... Τι άνθρωποι είναι αυτοί και τι ρόλο παίζουν; Η άλλη, η Ευρυδίκη, ενώ η Μυριέλλα την έχει συμπονέσει, την ψήφισε για δεύτερη φορά την Κυριακή. Η κόρη μου την αγκάλιαζε και αυτή την είχε ψηφίσει. Όμως δεν είδα να το σχολιάσει κανένας. Απίστευτο! Η Μυριέλλα δεν θα την ψήφιζε ποτέ εάν είχε τραυματιστεί. Εμένα η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δύο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό και πρέπει σώνει και ντε να της χρεώσουν ότι έχει κάνει σχέση; Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια;

Καλά δεν είναι κακό να έχουν σχέση...

Ότι σίγουρα τον συμπάθησε, γιατί την εξύψωσε και γιατί την υπερασπίστηκε από την άλλη ομάδα, αφού οι δικοί της, όπως είδατε, οι πιο πολλοί της έχουν επιτεθεί, εντάξει δεν είναι κακό που της ανέβασε το ηθικό και την έκανε να νιώσει καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες που περνάει. Μόνο π.@...@ που δεν την έχουν πει καθαρά... Την έχουν φάει πια, έχουν πέσει όλοι επάνω της.

Μα έλεγαν ότι θα μπει στο παιχνίδι και ο πρώην σύντροφός της και δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Πεταλωτής...

Τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία με το έργο “Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω” και επειδή είχε μια εφημερίδα και έναν ραδιοφωνικό σταθμό πήγε να της πάρει συνέντευξη. Τα έφτιαξαν, αλλά λίγο αργότερα χώρισαν.

Λένε ότι χρησιμοποιεί την σχέση της με τον Κατσαούνη για να αποκτήσει μεγαλύτερη δημοσιότητα. Τι απαντάτε εσείς σε αυτό;

Το αποκλείω! Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ούτε και κάνει δεύτερες σκέψεις. Εγώ βλέπω να της βάζουν συνέχεια φιτιλιές... Και δεν τα βλέπουμε όλα όσα γίνονται εκεί μέσα. Ούτε καν τίθεται θέμα να χρησιμοποιεί τον Κατσαούνη η Μυριέλλα. Δεν είναι έτσι το παιδί μου. Η Μυριέλλα εάν ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα! Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε, τίποτε άλλο...

8 ηθοποιοί μιλάνε για τη Μυριέλλα...

“Τίμια, ηθική και επαγγελματίας”. Αυτή είναι η άποψη 8 συναδέλφων της Μυριέλλας Κουρεντή που συνεργάστηκαν μαζί της, κρίνουν και επικρίνουν τα reality και μιλούν για τη δική της παρουσία στο παιχνίδι αλλά και για το πώς βλέπουν τον έρωτά της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Σπύρος Μπιμπίλας

“Παρακολουθώ Survivor μέσα από όλες τις εκπομπές, γιατί όλοι αυτό διαφημίζουν και διαφωνώ κάθετα με αυτό. Δεν μπορεί όλες τις ώρες της μέρας να βλέπουμε Survivor, μου σπάει τα νεύρα εμένα προσωπικά. Έχω εξαναγκαστεί να το βλέπω και έτσι βλέπω τη Μυριέλλα. Αναγκάστηκε η Μυριέλλα να φύγει από το θέατρο και να πάει στο παιχνίδι εξαιτίας της χαμηλής αμοιβής της. Όταν ένας ηθοποιός πληρώνεται τον μήνα 200 ευρώ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να κάνει τέτοια απονενοημένα βήματα. Εδώ πρόκειται περί ηρωισμού, όποιος είναι στο θέατρο σήμερα είναι ήρωας.

Η Μυριέλλα είναι καταπληκτικό παιδί, έχουμε δουλέψει μαζί, κάνει φοβερό καμαρίνι, είναι ηθική ως ηθοποιός και τραγουδίστρια, έχει μια από τις ωραιότερες φωνές, τραγουδούσε κι έκλαιγε ο κόσμος. Στενοχωριέμαι που την βλέπω να βασανίζεται και να πεινάει... Η σχέση με τον Κατσαούνη δεν με ενδιαφέρει, αισθάνομαι ότι είναι στημένη κατόπιν σεναρίου για την τηλεθέαση. Ένα σιριαλάκι που με αφήνει παντελώς αδιάφορο...”!

Γιώργος Φρατζεσκάκης (ηθοποιός και σκηνοθέτης)

Με τη Μυριέλλα συνεργαστήκαμε πριν φύγει για το “Survivor”. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος και ένα πολύ γλυκό παιδί, είχα μια άψογη συνεργασία μαζί της και όλοι μας, επαγγελματίας. Όταν κάποιος επιλέγει να πάει σε όλες αυτές οι εκπομπές που είναι μεταξύ αγωνιστικού και reality, επιλέγει να πάει και σε έναν άλλο δρόμο. Το θέατρο δεν έχει τέτοια λεφτά, επομένως -εκτός της δημοσιότητας- το κύριο κίνητρο σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι τα χρήματα. Όταν κάποιος θέλει να φύγει πρέπει να τον αφήνεις να φεύγει και να πάει στο καλό.

Η Μυριέλλα έφυγε και της δώσαμε τις ευχές μας να κερδίσει, γιατί και την φροντίσαμε και την αγκαλιάσαμε. Θεωρώ, όμως, ότι η δημοτικότητα όλων αυτών των παιδιών που παίρνουν μέρος σε reality έχει ημερομηνία λήξης, πώς θα την εκμεταλλευτούν είναι στο χέρι τους... Δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται στα reality, όμως είμαι “υποψιασμένος”.. Δεν είναι κατακριτέο εάν η καρδιά μας χτυπήσει. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, θα επιμείνω όμως ότι η Μυριέλλα είναι ένα τρυφερό παιδί που αγαπάει και αγαπιέται και δίνεται στους συναδέλφους της, την έβλεπα στη συνεργασία μας”.

Αννέτα Παπαθανασίου (σκηνοθέτης)

Η Μυριέλλα είναι έξυπνη, ταλαντούχα, πολύ καλή ηθοποιός. Είχε αθλητικές δυνατότητες για να πάει στο παιχνίδι. Δεν παρακολουθώ “Survivor” λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φαντάζομαι, όμως, ότι οικονομικά θα είναι περισσότερο προσοδοφόρο από ό,τι εάν είσαι στο θέατρο. Η Μυριέλλα όταν έφυγε αντικαταστάθηκε από τη Σοφία Μανωλάκου, που επίσης έπαιζε πριν από εκείνη στο ίδιο έργο, και έτσι δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Η Μυριέλλα είχε φροντίσει γι' αυτό, να βρει την αντικαταστάτριά της και είναι προς τιμήν της. Δεν είμαι υπέρ να αφήνεις το θέατρο για να πας εκεί αλλά είναι επιλογή της. Παλαιότερα ήταν αλλιώς το επάγγελμα, είχαμε συμβάσεις, τώρα για τους νέους που αγωνίζονται με αυτές τις συνθήκες μέσα στο θέατρο είναι δύσκολα τα πράγματα.

Τέτα Καμπουρέλη

Η Μυριέλλα ήταν ευσυνείδητη, επαγγελματίας, πάντα στην ώρα της, ταλαντούχα. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Η μεταξύ μας συνεργασία ήταν άψογη. Έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της. Είχε για όλα άποψη. Την παρακολουθώ και μου αρέσει. Την ξέρω προσωπικά και γνωρίζω ότι το έκανε για οικονομικούς λόγους, είχε ανάγκη το κορίτσι. Κοιτάζει μπροστά... Η τηλεόραση πάντα βοηθά να αυξήσεις την δημοφιλία σου, αρκεί που είσαι σε αυτό το “κουτί”. Όσοι έχουν φύγει από την τηλεόραση δεν υπάρχουν... Πιστεύω ότι θα έχει προτάσεις και θα δουλέψει πολύ. Μόνο καλό θα της κάνει. Όσο για τον έρωτά της με τον Κατσαούνη, να κάνει ό,τι θέλει! Και να έχει όχι μόνον έναν, και δυο και όσους θέλει, να χαρεί τον έρωτά της, είναι ελεύθερη και νέα”.

Υρώ Λούπη

Είναι γλυκύτατη, όταν συνεργαστήκαμε δεν είχαμε ποτέ και κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, έχω να πω μόνο τα καλύτερα για εκείνη. Δεν είναι ένα τυχαίο παιδί ουρανοκατέβατο, έχει κάνει πολλά και συνέχεια προσπαθεί να κάνει νέα πράγματα στον χώρο. Τραγουδάει, χορεύει και είναι μια αγωνίστρια της ζωής. Δεν παρακολουθώ το “Survivor”, αλλά θεωρώ η Μυριέλλα ότι μπήκε για οικονομικούς λόγους στο παιχνίδι όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί που μπαίνουν...”.

Πένυ Αγοραστού

Η Μυριέλλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μια υπέροχη συνάδελφος. Μπορεί να μην είχαμε κοινά γυρίσματα στο σίριαλ “Έλα στη θέση μου” αλλά όποτε συναντιόμαστε είχαμε να πούμε πολλά μεταξύ μας, γιατί και εκείνη ασχολιόταν με ενεργειακές πέτρες. Την έχω παρακολουθήσει στο “Survivor” και είναι πολύ καλή. Όσο για τον έρωτα που λέγεται ότι έχει αναπτυχθεί με τον Κατσαούνη, εκείνο που έχω να πω εγώ είναι ότι όταν υπάρχει ένας έρωτας να τον αφήνουμε και να μην τον ενοχλούμε. Η κοπέλα μπορεί και να βρήκε παρηγοριά εκεί, τι να κάνουμε; Να την κρεμάσουμε;”...

Αναστάσης Κολοβός

Από τη συνεργασία μας στο «Έλα στη θέση μου» θυμάμαι πως είναι άψογη επαγγελματίας, πάντα διαβασμένη και στην ώρα της. Δεν την έχω παρακολουθήσει στο “Survivor”, αλλά από το λίγο που έχω δει στις ειδήσεις, βλέπω πως έχει κλάψει και έχει συγκινηθεί, γιατί ξέρω ότι είναι αρκετά ευαίσθητη και «εύθραυστη». Κατ' εμέ δεν έπρεπε να πάει στο παιχνίδι, και δεν το λέω για να την κατηγορήσω, αλλά επειδή υπάρχει ένας εγκλεισμός εκεί και δύσκολες καταστάσεις. Όσον αφορά στην οποιαδήποτε σχέση μέσα ή έξω από το παιχνίδι, πιστεύω μπορεί να ερωτευτεί και να κάνει ό,τι γουστάρει, αρκεί να είναι ευτυχισμένη”!

Μαριλένα Ράδου

“Είναι ένα χαρούμενο, αυθόρμητο και ειλικρινές κορίτσι που λέει πάντα αυτό που σκέφτεσαι, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει λόγος. Πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάει στο “Survivor”, επικοινώνησε μαζί μου για να την αντικαταστήσω στην παράσταση που έπαιζε, οπότε τότε το έμαθα και μου είπε ότι έχει μεγάλη ανάγκη να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Δεν παρακολουθούσα ποτέ το παιχνίδι, αλλά τώρα μπήκα στην περιέργεια να το δω, λόγω της Μυριέλλας και του ντόρου που γίνεται.

Είναι ακριβώς όπως είναι και στην πραγματική της ζωή, δεν βλέπω ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι είναι γελοιότητα να ασχολούμαστε σχετικά με ποιος την κοιτάζει, δεν έγινε και τίποτα. Καταλαβαίνω τη συσπείρωση της ομάδας, αλλά όχι τις βαρύγδουπες εκφράσεις που χρησιμοποιούν όπως “πένθος”! Ο καθένας έχει δικαίωμα να αντιδρά στη νίκη του και στην ήττα του όπως νιώθει και είναι άδικη η επίθεση προς τη Μυριέλλα, γιατί είναι μια πολύ καλή παίκτρια”...

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 19/1 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ