Survivor 5: "Απόστολε ηρέμησε" - Τσακώθηκαν με το που έκλεισαν οι κάμερες Ρουβάς και Κωνσταντάρας

Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Η ζωή παίζει διάφορα παιχνίδια… Το να είσαι ήσυχος άνθρωπος δεν είναι απαραίτητα και καλό. Μπορεί να σημαίνει πως είσαι πραγματικά ευγενικός και πράος, μπορεί να αποτελεί και το μανδύα μιας πονηρής προσωπικότητας, που επιθυμεί με αυτό τον τρόπο να πετύχει τους στόχους της.

Αυτό θεωρούν και στην ομάδα των Διασήμων, όπως και στο τηλεοπτικό κοινό ότι αποτελεί τη διαφορά μεταξύ Απόστολου Ρουβά και Λάμπρου Κωνσταντάρα. Εμείς δεν υιοθετούμε αυτή την άποψη, αλλά είναι βέβαιο πως αμφότεροι έχουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στο Survivor, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν πολύ μακριά στο παιχνίδι.

Οι δυο τους, πάντως, είναι πιθανό με την έως τώρα στάση τους να μακροημερεύσουν, αν και τώρα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση με άλλα τρία κορίτσια από τους Διάσημους, μετά και την τελευταία ήττα στο αγώνισμα ασυλίας. Ο συμπαθής, ευγενής Απόστολος και ο παρεμβατικός τις στιγμές που χρειάζεται Λάμπρος παλεύουν για την επιβίωσή τους, με τα νεύρα πάντως να μην κρύβονται μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ο Απόστολος Ρουβάς φαίνεται πως ήταν έξαλλος, μετά το συμβούλιο, όπου τέθηκε στην κρίση του κοινού με τέσσερις συμπαίκτες του και για αυτό... διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο athensmagazine.gr