Survivor 5: Χαμός στο Πρωινό με το σκηνοθετικό λάθος της παραγωγής στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο

«Τι είναι αυτό; Δείτε το τι είναι αυτό;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Χαμός στο Πρωινό με το σκηνοθετικό λάθος της παραγωγής στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό και συγκεκριμένα στο σχολιασμό σχετικά με το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 (δείτε τα highlights). Ένα λάθος της παραγωγής ήταν αρκετό για να γίνουν πολλά σχόλια, κυρίως χιουμοριστικά.

Η εκπομπή χαρακτηριστικά έδειξε μια εικόνα, στην οποία μπορεί να φαίνονται οι παίκτριες των Διάσημων, ωστόσο, από πίσω διακρίνεται μια μαύρη φιγούρα να στέκεται. Τα σχόλια λοιπόν της εκπομπής ήταν πολλά.

Άλλοι θεωρούν πως πρόκειται για κάποιον από τα άτομα της παραγωγής, άλλοι όπως πως είναι απλά μια μαύρη κρεμασμένη μπλούζα.

«Τι είναι αυτό; Δείτε το τι είναι αυτό;» είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει «Η παραγωγή είναι ρε Φαίη, τι είναι;»! Από την άλλη η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε: «Είναι ένα μαύρο μπλουζάκι κρεμασμένο…».

Τα σχόλια του Πρωινού για το λάθος της παραγωγής του Survivor 5

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Η διαδικασία της ψηφοφορίας της ηττημένης ομάδας (που αυτή την εβδομάδα ήταν η Μπλε) έχει ολοκληρωθεί και οι τρεις προτεινόμενοι προς αποχώρηση έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Τα αποτελέσματα θα σας τα έχουμε αύριο νωρίς νωρίς, πρώτοι στο Youweekly.gr όπως και κάθε φορά άλλωστε! Απόψε 15/2 οι Survivors θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα: την επικοινωνία.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού είδαμε μεγάλη ένταση. Ειπώθηκαν σοβαρές κατηγορίες από το στόμα του Μαρτίκα που κατηγόρησε τόσο την Πελαγία όσο και την Σοφιάννα για κλοπή φαγητού.

Η Κάτια που είχε βρεθεί στην ίδια θέση την περσινή σεζόν του ριάλιτι πήρε θέση με αποτέλεσμα σήμερα ο Σπύρος να κατακεραυνώνει και αυτήν με την ατάκα "ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει", όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο σήμερα; Το ξέρουμε ήδη...