Survivor 5: Σε άσχημη κατάσταση ο Άρης Σοϊλέδης - Αποχώρησε υποβασταζόμενος από το συμβούλιο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε άσχημη κατάσταση ο Άρης Σοϊλέδης - Αποχώρησε υποβασταζόμενος από το συμβούλιο

Οι συνθήκες που βιώνουν τον τελευταίο καιρό οι διαγωνιζόμενοι στο Survivor 5 είναι εξαιρετικά σκληρές, ενώ συγκεκριμένα η ομάδα των Διάσημων έρχεται από σερί ηττών. Έτσι, αποδυναμωμένος ο Άρης Σοϊλέδης αισθάνθηκε πως τα πάντα γύρω του σκοτείνιασαν και ζήτησε να φύγει προσωρινά από το συμβούλιο.

Η ατονία του ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να περπατήσει και ενώ οι Μαχητές διαφωνούσαν για το θέμα που έγινε ανάμεσα στον Μαρτίκα και τον Κατσαούνη με την καρύδα, ο Τάκης τον βοήθησε να βγει έξω για να πάρει λίγο καθαρό αέρα.

Η αδιαθεσία του Άρη Σοϊλέδη

Έγινε μόλις έσβησαν οι κάμερες - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ

Στο Survivor 5, όπως έχουμε προσέξει, αρκεί... μια σπίθα για να πιάσει «φωτιά» ανάμεσα στους παίκτες, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ένταση, αυτή την φορά λόγω των συνεχόμενων ηττών των Διάσημων στα αγωνίσματα.

Η κόκκινη ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει χάσει σε όλες τις αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν απώλειες στο δυναμικό της, αλλά και να μην τρώνε. Ο συνδυασμός αυτός είναι λογικός να φέρει νεύρα, άρα και να ειπωθούν φράσεις με «θολωμένο» μυαλό, οι οποίες προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τόσο στις τάξεις της ίδιας της ομάδας όσο και με τους αντιπάλους της.

Στη δεύτερη περίπτωση, ειδικά, έχουμε παρατηρήσει πολλά περιστατικά ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων, όπου τα «αίματα ανάβουν». Αρκεί μονάχα μια ατάκα σε οποιαδήποτε στιγμή του αγωνίσματος, ώστε οι παίκτες να έρθουν κοντά στο να πιαστούν στα χέρια... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr