Survivor 5: Βγήκαν όλα στη φόρα - Τα νέα ακατάλληλα πλάνα με πρωταγωνίστρια τη Σοφιάννα

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Βγήκαν όλα στη φόρα - Τα νέα ακατάλληλα πλάνα με πρωταγωνίστρια τη Σοφιάννα

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάπου ανάμεσα στους καυγάδες και τα μαλλιοτραβήγματα στις παραλίες Διάσημων και Μαχητών στο Survivor 5, ο σκηνοθέτης καταφέρνει να κολλήσει και μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο χθεσινό (27/3) επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια των πλάνων αυτών τη Σοφιάννα. Η πανέμορφη παίκτρια των Μπλε αποφάσισε να κάνει τη γυμναστική της στην παραλία και εννοείται πως ο σκηνοθέτης βρέθηκε εκεί για να της κάνει μερικά πλάνα σκέτη κόλαση.

Η Σοφιάννα τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση καθώς τσακώνεται με την άλλοτε καλή της φίλη Ασημίνα (δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη του καυγά τους), ενώ δε δίστασε να πει τη γνώμη της.

Τα νέα ακατάλληλα πλάνα του Survivor 5

Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου χθες στο Survivor 5, οι δυο ομάδες βρέθηκαν μπροστά από τον Γιώργο Λιανό, οποίος τους ανακοίνωσε το έπαθλο που θα απολαύσει η νικήτρια ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα εκείνοι που θα καταφέρουν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη, θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν σύντομα στο πάρτι της ένωσης του τουρκικού Survivor και θα χορέψουν με τις επιτυχίες του pop star της γειτονικής χώρας, Edis. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο Ατζούν έδωσε χωρίς να καταλάβει το spoil που θέλαμε να μάθουμε.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Γιώργος Λιανός βρήκε την αφορμή προκειμένου να κάνει κάποιες ερωτήσεις στους παίκτες. Έτσι, ο ίδιος απεύθυνε τον λόγο στη Σοφιάννα Αβραμάκη, που όπως είπε είναι “μπακούρι” ενώ από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε χαρακτηριστικα: «Και εγώ είμαι ελεύθερη. Έχω χαιρετήσει ένα Τούρκο και θέλω να τον γνωρίσω».