Survivor 5: Τα ανάρμοστα πλάνα Ναυσικάς - Σταυρούλας με τις πίσω όψεις τους που έπρεπε να κοπούν στο μοντάζ

Βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα ανάρμοστα πλάνα Ναυσικάς - Σταυρούλας με τις πίσω όψεις τους που έπρεπε να κοπούν στο μοντάζ

Ανέμελες στιγμές απόλαυσαν στο χθεσινό 9/4 επεισόδιο του Survivor 5 οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στην παραλία λίγη ώρα πριν βρεθούν στον στίβο μάχης και κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Έπαιξαν λοιπόν, τα δικά τους παιχνίδια της Καραϊβικής μέσα στη θάλασσα.

«Κάναμε κατακόρυφα, βουτήξαμε και κάναμε το μπάνιο μας» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χρυσαειδή με χαμόγελο στην κάμερα και τα πλάνα που προβλήθηκαν σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Οι κοπέλες της κόκκινης ομάδας έκαναν πολλές βουτιές ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκοψε, ξανά, την ανάσα του τηλεοπτικού κοινού με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Είναι σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις μέσα στο Survivor 5 και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές.

Τα πλάνα Ναυσικάς - Σταυρούλας στο Survivor 5

Τι θα δούμε απόψε 10/4 στο Survivor 5

Όπως είδαμε από το trailer στον ΣΚΑΙ, μέχρι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ που είναι ένας πιο ήρεμος χαρακτήρας θα έχει ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά "Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε, αλήθεια σου λέω έχω τρελαθεί κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι εσύ! Πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω". Όπως καταλαβαίνετε απευθυνόταν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αυτό το άτομο λοιπόν δεν ήταν άλλο από τον... Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που από την ημέρα που μπήκε στο Survivor 5 έχει φέρει τα πάνω κάτω. Έχει τσακωθεί με όλη την ομάδα του με αποτέλεσμα να τον έχουν στο περιθώριο και κανείς να μην τον αντέχει.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 10/4 επεισόδιο, θα τσακωθεί μαζί του τόσο ο Γιώργος Ταλάντσεφ όσο και ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος μαζί του έχει προηγούμενα.

"Ήμαρτον! Ως εδώ!" λέει ο Τάκης μπροστά στην κάμερα με σπασμένη από τα νεύρα φωνή, ενώ από την άλλη ο Κωνσταντίνος αναφέρει πως είναι μόνος του στην ομάδα από την αρχή.

Όσον αφορά το αγώνισμα, παρά τις εντάσεις όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα με σκοπό τη νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει.