Survivor 5: «Δεν ήταν ούτε για Μαϊάμι ούτε για πουθενά, το χάρηκα!» - Η Σοφιάννα "κράζει" την ομάδα της

Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν ήταν ούτε για Μαϊάμι ούτε για πουθενά, το χάρηκα!» - Η Σοφιάννα

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, την Τρίτη 26/4 η Σοφιάννα, μετά την περιγραφή των Κόκκινων στους παίκτες της Μπλε ομάδας για το πως πέρασαν, έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες πυροδότησαν την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και τους παίκτες της ομάδας της.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη για την ομάδα της

Συνοπτικά, η παίκτρια εξέφρασε τη χαρά της που κέρδισαν οι αντίπαλοι καθώς η δική της ομάδα δεν άξιζε να νικήσει δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσά τους και της μιζέριας που έχουν μεταξύ τους μιας και θα ήταν ικανοί να τσακωθούν ακόμα και εκεί.

Survivor 5 spoiler 26/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε! Ποιους παίρνουν μαζί

Μπορεί χθες 25/4 να είχαμε ταξίδι στο Μαϊάμι το οποίο και κέρδισαν οι Κόκκινοι παίρνοντας μαζί τους τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος επέλεξε και τον Γιώργο Ταλάντσεφ, ωστόσο, το σημερινό έπαθλο του Survivor 5 δεν έχει ταξίδι αλλά περισσότερο άνεση και πολυτέλεια.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα πάει με λιμουζίνα σε βίλα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μασάζ αλλά και να φάει όχι στην καλύβα ή σε πάγκο, αλλά σε κανονικό τραπέζι.

Τι θα δούμε απόψε

Αρχικά θα παρακολουθήσουμε την Μπλε ομάδα να έχει ξανά εντάσεις στην παραλία μετά τον άγριο καβγά του Άρη με τον Τάκη. Ο Σπύρος θα ρίξει τα "καρφιά" του στον δεύτερο και δεν θα αργήσουν να τσακωθούν στην καλύβα.

Από πλευράς του ο Τάκης στις κάμερες θα αποκαλύψει πως ορισμένοι έχουν "στήσει" παιχνίδι με σκοπό να αποχωρήσει ή ο ίδιος ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στο στίβο μάχης όπου πριν το αγώνισμα θα συναντήσουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός θα τους ανακοινώσει το έπαθλο και όλοι θα μείνουν άφωνοι - δείτε το trailer.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα ρίξει τον καθοριστικό πόντο στο αγώνισμα θα είναι η Κόκκινη η οποία θα κερδίσει το έπαθλο της βίλας. Μαζί με τους Κόκκινους θα πάει η Σοφιάννα Αβραμάκη αλλά και η Μαίη.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 spoiler 26/4