Survivor 5: Το απαράδεκτο πλάνο της Ασημίνας μέσα στην καλύβα - Έπρεπε να το κόψουν αλλά δεν το έκαναν

Ούτε η ίδια γνώριζε ότι την τραβάνε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Το απαράδεκτο πλάνο της Ασημίνας μέσα στην καλύβα - Έπρεπε να το κόψουν αλλά δεν το έκαναν

Όπως έχουμε δει πολλές φορές στο Survivor 5 αρκετά είναι τα πλάνα που ενώ έπρεπε να κοπούν στο μοντάζ δεν έγινε, με αποτέλεσμα να "εκθέτουν" κάποια πρόσωπα. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, κυκλοφορεί ένα πλάνο της Ασημίνας καθόλου κολακευτικό.

Συγκεκριμένα, ο καμεραμάν έπιασε την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να χαλαρώνει με συμπαίκτες και αντιπάλους στην καλύβα και να είναι ξαπλωμένη με το μαγιό της. Μια πόζα της ωστόσο έπρεπε σίγουρα να κοπεί στο μοντάζ.

H Ασημίνα δεν είχε καταλάβει ότι την δείχνει η κάμερα, ο κάμεραμαν λοιπόν είχε όλη την ευθύνη και έπρεπε ή να δείξει αλλού ή να το κόψουν.

Το απαράδεκτο πλάνο της Ασημίνα

Survivor 5 απαράδεκτο πλάνο Ασημίνας

Τι θα δούμε απόψε 3/5 στο Survivor 5

Χαμός επικρατεί από χθες 2/5 στο Survivor 5 όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως δυο παίκτες της Μπλε ομάδας έκαναν μια απαράδεκτη παράβαση. Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ απομακρύνθηκαν από την παραλία και "δωροδόκησαν" ντόπιο ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους στην Ελλάδα, καταπατώντας έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Για το λόγο αυτό η ποινή που όρισε για αυτούς η παραγωγή ήταν για τα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους να μην συμμετάσχουν.

Το γεγονός αυτό θα φέρει μεγάλο χαμός στην καλύβα τους, όπως παρακολουθήσαμε από το 3/5 trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα. Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα θα δώσει ρεσιτάλ.

Ο Μισθοφόρος μπορεί να μην είναι και ο πιο αγαπητός και συμπαθής παίκτης, ωστόσο, σε ένα πράγμα που είχε δίκιο είναι ότι η "κλίκα" των Μπλε έκρυβε πολλά και πως κάποια στιγμή θα έβγαιναν όλα στη φόρα. Έτσι και έγινε!

Όπως θα δούμε λοιπόν σήμερα, ο Τάκης (που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση με άλλους δυο συμπαίκτες) θα ξεσπάσει μόλις επιστρέψουν στην παραλία, ενώ και λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας θα τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Άρη Σοϊλέδη και θα του ρίξει και εκείνος τα πυρά του.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει ένα εμπόδιο που θα δυσκολέψει πολύ τους παίκτες και από θαύμα δεν θα δούμε κάποιο τραυματισμό.