Survivor 5: Φτάνει η πιο κρίσιμη στιγμή - Η ανακοίνωση του Λιανού που περίμεναν όλοι

Θα ξεσπάσουν σε κλάματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Φτάνει η πιο κρίσιμη στιγμή - Η ανακοίνωση του Λιανού που περίμεναν όλοι

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να αποχώρησε με κλάματα από το Survivor 5 την περασμένη Τετάρτη 25/5, ωστόσο, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη του παιχνιδιού και οι αδύναμοι αγωνιστικά παίκτες πρέπει να φεύγουν, έτσι ώστε οι ομάδες που τους έχουν, να κερδίζουν και τα έπαθλα.

Πίσω λοιπόν έχουν μείνει συνολικά 9 παίκτες. 5 στους Μπλε και 4 στους Κόκκινους. Για αυτό από εδώ και στο εξής οι ανατροπές θα είναι μεγάλες σε κάθε αγώνισμα αλλά και σε κάθε συμβούλιο του νησιού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες - μπορεί και αυτή την Κυριακή 29/9 - ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, θα κάνει μια ανακοίνωση στις δυο ομάδες που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Η ανακοίνωση του Λιανού στο Survivor 5 και η αλλαγή

Survivor 5 ατομικό παιχνίδι

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα ανακοινώσει πως το παιχνίδι και επίσημα γίνεται ατομικό, αφού μόνο ενάμιση μήνας έχει μείνει μέχρι τον τελικό, δηλαδή περίπου 4 με 5 εβδομάδες Survivor.

Λόγω λοιπόν του γεγονότος πως οι Κόκκινοι δεν μπορούν να ψηφιστούν μεταξύ τους, γιατί έχουν μείνει μόνο 2 γυναίκες και 2 άνδρες, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει όπως φαίνεται, πως από αυτή την Κυριακή θα γίνει ατομικό το παιχνίδι.

Το άλλο πλάνο είναι να παίξουν τα δυο αγωνίσματα ασυλίας και επειδή είναι γνωστό πως η παραγωγή αποφασίζει ποια ομάδα θα κερδίσει, να κανονίσει να χάσουν οι μπλε που έχουν μείνει μόνο 5, να αποχωρήσει στη συνέχεια ένας παίκτης της ομάδας και έτσι να μείνουν 4 από την μια και 4 από την άλλη ομάδας παίκτες, έτσι ώστε να γίνει ατομικό το παιχνίδι από την άλλη Κυριακή 5/6

Μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και θα σας τις μεταφέρουμε!

STAY TUNED!