Survivor 5: «Δεν εννοεί αυτό που λέει» - "Καταπέλτης" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα

«Υπάρχει μία στρατηγική»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν εννοεί αυτό που λέει» -

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, το μεσημέρι της Παρασκευής 10/6, και με αφορμή την αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor 5, με την οποία τον σύγκριναν και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, σχολίασε τον Σπύρο Μαρτίκα και την επίμονη παραμονή του στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε ότι τον ενοχλεί πάρα πολύ το γεγονός πως ο φαρμακοποιός όλο αναφέρει ότι θέλει να αποχωρήσει και να μείνουν στο ριάλιτι τα νέα παιδιά, αλλά η στάση του δείχνει άλλα, ενώ υποστηρίζει πως δεν θα έπρεπε να μιλάει στο κοινό και να ζητά να τον κρατήσουν εάν το εννοούσε πραγματικά.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Ο Σπύρος από την αρχή, και το ξανατονίζω αυτό το πράγμα, από την αρχή του παιχνιδιού λέει ότι θέλει να δώσει την θέση του σε νέα παιδιά. Όταν λέει ότι "εγώ δίνω την θέση μου σε καινούρια παιδιά και αν φύγει ο τάδε προτιμώ να φύγω εγώ", να μην κάνει επίκληση στο κοινό, ώστε να μην τον ψηφίζει το κοινό», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Σπύρος δεν εννοεί αυτό που λέει. Υπάρχει μία στρατηγική, που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Αν ήθελα να κάνω κακό στη Μαρία Αντωνά, θα της έλεγα...»

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor 5 αλλά και τα όσα ειπώθηκαν μέσα στο παιχνίδι, ειδικότερα για την Μαρία Αντωνά με την οποία έχει έρθει ήδη σε επαφή.

«Δεν θέλω να ανακυκλώσω το θέμα με την Μαρία Αντωνά. Θέλω να πω ότι η Μαρία είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, εργατικό την οποία την σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι και της εξήγησα κάποια πράγματα. Όσα είπα δεν ήξερα τι διαστάσεις θα πάρουν. Τα έχω πει και επαναλαμβάνομαι αλλά δυστυχώς πρέπει να τοποθετηθώ ξανά.

Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το πιστεύω και το θεωρώ, με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό. Της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό, θα έλεγα πως ναι, είδα κάτι σοβαρό. «Όχι Μαρία μου, δεν είδα τίποτα το σοβαρό» Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους.

Με κρέμασαν και με σταύρωσαν οι περισσότερες εκπομπές για αυτό το πράγμα. Όταν μπαίνεις όμως σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και κάποιοι κανόνες. Αναγκαστικά σχολιάζουμε εμείς οι πέντε, ο ένας τον άλλον. Πραγματικά δεν ήθελα να προσβάλλω καμία οικογένεια και ότι είπα το είπα στα πλαίσια μιας ενότητας μέσα στο Survivor που την έκανα και πάρα πολύ χιουμοριστικά. Κανείς δεν με καθοδήγησε να κάνω τίποτα από την παραγωγή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.