Μη ασφαλές αυτό το τρόφιμο των Lidl - Καταναλωτές προσοχή!

Πετάξτε το!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μη ασφαλές αυτό το τρόφιμο των Lidl - Καταναλωτές προσοχή!

Πριν από λίγες ημέρες ο ΕΦΕΤ με επίσημη ανακοίνωση του προειδοποίησε τους καταναλωτές των Lidl πως ένα τρόφιμο από τα ράφια του κρίθηκε μη ασφαλές!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση και δείτε ποιο είναι αυτό το τρόφιμο!

Ποιο είναι το τρόφιμο των Lidl - Η επίσημη ανακοίνωση

Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «ΜΕΛΑΝΘΗ», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200425 και ημερομηνία λήξης 25/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», Χρήστου Μπέκα και Ηλία Μπερτόλη, Τ. Κ 19004 ΣΠΑΤΑ – ΑΤΤΙΚΗ.

Μετά από την εξέταση του ανωτέρω δείγματος από την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, Τμήμα Α’, του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Lidl  ανάκληση προϊόντος

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από προϊόν των Lild - Βρέθηκε μέσα...

Μια απίστευτη καταγγελία συνοδευόμενη από φωτογραφίες ντοκουμέντο έφτασε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία του Youweekly.gr! Πελάτης της γνωστής αλυσίδας super market Lidl βρήκε μέσα σε συσκευασμένο γνωστό παιδικό σαμπουάν μια τεράστια αράχνη!

Πανικοβλημένη και απογοητευμένη η συγκεκριμένη πελάτισσα μας παρέθεσε αποκλειστικά email με φωτογραφίες που τράβηξε η ίδια εκείνη ακριβώς την στιγμή από το κινητό της, ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το συμβάν τηρώντας την ανωνυμία της!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από σούπερ μάρκετ των Lidl - Κατσαρίδα σε συσκευασμένο παιδικό σαμπουάν

Lidl αράχνη

Lidl καταγγελία

Lidl παιδικό σαμπουάν με αράχνη

TAGS