Αυτό είναι το μαγικό υλικό που κάνει τον νιπτήρα σας να αστράφτει!

Με λιγότερο από 3 ευρώ!

Αυτό είναι το μαγικό υλικό που κάνει τον νιπτήρα σας να αστράφτει!

Στα περισσότερα σπίτια ιδιαίτερα σε αυτά που είναι αρκετά παλιά υπάρχει συσσωρευμένη και επίμονη σκουριά.

Τόσο στους νεροχύτες, στις λεκάνες αλλά και στις μπανιέρες η κατάσταση είναι εμφανής και δύσκολη στο να διορθωθεί. Ατέλειωτες ώρες ξυσίματος, μουλιάσματος με πολλά και διαφορετικά απορρυπαντικά αλλά το αποτέλεσμα ίδιο και απαράλαχτο! Η σκουριά εκεί! Διαβάστε παρακάτω...

Εμείς σας παρουσιάζουμε ένα επαναστατικό υλικό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα κάνει τα είδη υγιεινής σας να αστράφτουν.

Η ελαφρόπετρα είναι το θαυματουργό αυτό «εργαλείο» που θα σας βοηθήσει με τις επίμονες σκουριές. Σταματήστε να την χρησιμοποιείτε μόνο στις φτέρνες σας και βρείτε νέες εφαρμογές που θα σας συναρπάσουν.

Μπορεί το υπόλοιπο σπίτι σας να είναι καθαρό και ευπαρουσίαστο τα είδη υγιεινής σας όμως είναι το μελανό σας σημείο. Στρώσεις μακιγιάζ, άλατα, προϊόντα καλλυντικών προσώπου και μαλλιών έχουν επιβαρύνει τον νεροχύτη σας. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα να μην έχει καταφέρει να απομακρύνει την αποκρουστική αυτή στρώση.

Η ελαφρόπετρα που καθαρίζει τον νιπτήρα!

Δεν χρειάζονται απορρυπαντικά και χημικά. Μια μόνο ελαφρόπετρα θα κάνει τη διαφορά. Οπλιστείτε με υπομονή και τρίψτε την δύσκολη αυτή στρώση από το νεροχύτη σας ή από όπου αλλού υπάρχει. Ρίξτε λίγο νερό και ξεκινήστε να τρίβετε την βρώμικη επιφάνεια. Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσετε το τρίψιμο να κάνετε μια δοκιμή σε μια άκρη της επιφάνειας μην τυχόν γίνουν χαραγματιές στην πέτρα ή το μάρμαρο από το επίμονο τρίψιμο.

Η επίμονη σκουριά χρόνων έχει γίνει η νέα επιφάνεια του μαρμάρινου νεροχύτη.
Κατά τη διάρκεια του τριψίματος η ελαφρόπετρα θα φθείρεται πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τακτικά μπορείτε να ρίχνετε νερό και να σκουπίζετε την περιοχή με ένα πανάκι.

Θέλετε ζεστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας; Δημιουργήστε την εύκολα και γρήγορα!

Σπιτικό σπρέι για ξεσκόνισμα με λιγότερο από 1 ευρώ!

Είναι οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον και κάνει και δουλειά!

Δείτε πώς να φτιάξετε το πιο εύκολο, σπιτικό σπρέι για το ξεσκόνισμα μέσα σε λίγα λεπτά!

Θα χρειαστείτε: 3 φλ. νερό, 1 φλ. ξίδι, 1/2 κ.γ. υγρό σαπούνι για τα πιάτα, 1/2 κ.γ. ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι.

Αυτό το σπρέι είναι φιλικό και προς το περιβάλλον...
Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το νερό με το σαπούνι και το ξίδι. Προσθέστε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Ανακινείστε καλά το μπουκάλι. Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε κι έπειτα περάστε την με ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι. Η σκόνη θα εξαφανιστεί αμέσως. Το ελαιόλαδο θα βοηθήσει να μην σκονιστούν πάλι γρήγορα οι ξύλινες επιφάνειες.

Δοκιμάστε το!

Δείτε περισσότερα tips για το σπίτι με ένα κλικ!