Οργανώστε τον χώρο σας με αυτά τα αξεσουάρ από τα ΙΚΕΑ

Για να μπουν τα πράγματα σε τάξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οργανώστε τον χώρο σας με αυτά τα αξεσουάρ από τα ΙΚΕΑ

Το ότι τα ΙΚΕΑ έχουν τα πάντα αυτό είναι γνωστό. Ωστόσο αν θέλετε να οργανώσετε τον χώρο σας σας έχουμε βρει μερικές από τις πιο οικονομικές λύσεις που διαθέτουν. Έχουμε και λέμε! Δείτε ποια είναι αυτά τα αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τα πράγματα.

Τώρα που έχουμε πανδημία δεν βγαίνουμε από το σπίτι πολύ ωστόσο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνουμε δουλειές και να τακτοποιήσουμε ορισμένα πράγματα. Αυτό ίσως να είναι δύσκολο όταν τρέχουμε όλη μέρα, ωστόσο τώρα με την καραντίνα όλοι περνάμε χρόνο στο σπίτι και έτσι έχουμε βρει την ευκαιρία να κάνουμε και καμιά δουλειά.

Ένας χώρος για να οργανωθεί χρειάζεται πάνω από όλα αποθηκευτικούς χώρους, για να μην είναι όλα μες την μέση. Τα γνωστά καταστήματα λοιπόν, που υποστηρίζουν και αυτά το "μένουμε σπίτι" κάνοντας πιο εύκολες από ποτέ τις αγορές σας μέσω διαδικτύου, έχουν για εσάς μεγάλη ποικιλία από ντουλάπες, καλάθια, αλλά και καλόγερους.

Τα αξεσουάρ από τα ΙΚΕΑ που θα σας λύσουν τα χέρια - Πώς να οργανώσετε τον χώρο σας

Αν και η ποικιλία είναι μεγάλη εμείς σας δείχνουμε σήμερα στο Youweekly ορισμένες διαφορετικές επιλογές οι οποίες πιστεύουμε ότι μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Εκτός αυτού πρόκειται για πιο οικονομικά αξεσουάρ, ωστόσο φυσικά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα ότι εσείς επιθυμείτε.

όπως θα δείτε σας έχουμε από παπουτσοθήκη μέχρι και τα κλασικά καλάθια του ΙΚΕΑ τα οποία έχουν σώσει κόσμο. Ακόμα σας βρήκαμε και ένα στιλάτο καλόγερο για τους fashionistas που θέλουν να βλέπουν μερικά από τα αγαπημένα τους ρούχα, αλλά και για εσάς που θέλετε να βάλετε κάπου τις κρεμάστρες σας, όσο καθαρίζετε τις ντουλάπες. Και για όσους βέβαια δουλεύουν από το σπίτι τα ΙΚΕΑ έχουν και καταπληκτικές καρέκλες γραφείου.

SAMLAΚουτί

001.029.75

€ 8,99

πλαστικό κουτί από ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

BYHOLMAΚαλάθι

001.590.14

€ 7,99

καλάθι από ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

BISSA Παπουτσοθήκη με 3 τμήματα

102.427.39

€ 34,99

παπουτσοθήκη ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

MULIG καλόγερος

601.794.34

€ 9,99

Καλόγερος για ρούχα ΙΚΕΑ

Μπορείτε να το βρείτε απευθείας εδώ

TAGS