Πανικός στα ΙΚΕΑ με το μαξιλάρι της Σίσσυς Χρηστίδου - Έχει πάνω το όνομα της

Θα πάθεις πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στα ΙΚΕΑ με το μαξιλάρι της Σίσσυς Χρηστίδου - Έχει πάνω το όνομα της

Απίστευτο είναι ένα μαξιλάρι που έχει στο σπίτι της η Σίσσυ Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτηση της, είναι από την εταιρία των ΙΚΕΑ και αυτό που το κάνει ξεχωριστό από τα υπόλοιπα κλασικά μαξιλάρια που έχει ο κάθε ένας από εμάς στο σπίτι του, είναι ότι έχει πάνω γραμμένο το όνομα της,

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη του OPENtv, έχει δώσει μεγάλη βάση στην διακόσμηση του σπιτιού της. Και ο λόγος είναι γιατί ουσιαστικά είναι το «καταφύγιο» της, όταν θέλει να χαλαρώσει με την οικογένεια της μακριά από όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητα που μπορεί να έχει.

Όπως έχουμε δει από πολλές αναρτήσεις που πραγματοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλο το σπίτι της είναι εξαιρετικό. Έχει δώσει νεανικές πινελιές και στο χώρο γενικά επικρατούν οι ήπιοι τόνοι χρωμάτων. Όπως το μπεζ, της άμμου, το λευκό, αλλά και το μαύρο. Όχι μόνο στο σαλόνι της, αλλά και σε υπόλοιπους χώρους.

Μάλιστα, μέσα από ανάρτηση της, μας έχει δείξει και το απίστευτο μπάνιο της. Μέσα έχει μια τεράστια μπανιέρα που ζηλεύουμε όλοι, ενώ απέναντι της βρίσκεται ένα τεράστιο παράθυρο για να έχεις θέα και να βλέπεις από έξω. Αν δεν είναι αυτό «βασιλικό» μπάνιο τότε ποιο είναι;

Το μαξιλάρι από τα ΙΚΕΑ

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ακόμη μια φωτογραφία της μέσα από το σπίτι. Τώρα που βρισκόμαστε σε αυτοπεριορισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει πολύ χρόνο μέσα με τα παιδιά της.

Ωστόσο, στην φωτογραφία της αυτό που παρατηρήσαμε ήταν το απίστευτο μαξιλάρι της. Ήταν ένα απλό κλασικό μαξιλάρι, ωστόσο αυτό που το έκανε ξεχωριστό ήταν ότι πάνω του είχε γραμμένο το όνομα της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο είναι από την εταιρία των ΙΚΕΑ.