"Φωτιά" στον ΣΚΑΙ! "Έσκασε" μόλις η "βόμβα" του 7,8% στα νούμερα του παρουσιαστή!

Έπεσε όσο δεν πάει!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

"Έσκασε" μόλις η "βόμβα" του 7,8% στα νούμερα του παρουσιαστή! "Φωτιά" στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ με τα κακά μαντάτα!

Τα μηχανάκια της AGB με τα νούμερα τηλεθέασης δεν επιφύλασσαν ευχάριστες εκπλήξεις για το κανάλι σήμερα αφού ένας παρουσιαστής που στην αρχή πίστευαν πως θα είναι η σωτήρια λύση της σεζόν έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής αρκετά... φάουλ!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ενώ στην αρχή ξεκίνησε με πολύ καλές προδιαγραφές και το κοινό έδειχνε να τον συμπαθεί και να βρίσκεται στο πλευρό του στην πορεία κάπου το... έχασε αρκετά και πλέον... αλλάζουν κανάλι!

Για να μην μακρηγορώ, συγκεκριμένα την Τετάρτη 4/12 έσπασε ρεκόρ με το 7,8% αφού ποτέ άλλοτε δεν είχε πέσει τόσο στην εκπομπή "Μεσημέρι ΣΚΑΙ"

Αναλυτικά τα τέταρτά του:

7

7,9

5,9

14,1

8,1

6,3

7,2

5,6

Από εχθές τον βράδυ τον ακολουθεί μια γκαντεμιά θα λέγαμε αφού έγινε γνωστό πως ο Ρουβίκωνας πήγε κάτω από το σπίτι του και έγινε χαμός!

ΣΚΑΙ - καταστροφή: Έκανε 5,3% σε νούμερα! Ρεκόρ για... κλάματα!

Καταστροφή στον ΣΚΑΙ. Πρόγραμμα έκανε ρεκόρ για... κλάματα! Σημείωσε 5,3% σε νούμερα τηλεθέασης. Το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Ένας πανικός επικρατεί στο κανάλι με την συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς τα νούμερα δεν λένε να ανέβουν με τίποτα.

Ο λόγος για το Guess my Age, το οποίο πάει από το κακό στο χειρότερο. Χθες, έκανε ρεκόρ χαμηλής τηλεθέασης, κάνοντας 5,3%.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, δεν τα πήγε καλά ούτε και με την μεσημεριανή εκπομπή. Καθώς έπιασε μονοψήφιο!

Αναλυτικά τα τέταρτα

6,4
5,1
5
4,8

Απογευματινή ζώνη


ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 23,1
ALPHA: Πάνω κάτω 10.7
STAR: Elif 9,5
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 8,1

ΑΝΤ1: Still standing 25

ΣΚΑΙ: Guess my age 5,3

ΣΚΑΙ: ΒΟΟΜ 8,7