Έπεσε πιο κάτω κι από το 6 σε νούμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη - Έσπασε το αρνητικό της ρεκόρ στον ALPHA

Άσχημη Δευτέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε πιο κάτω κι από το 6 σε νούμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη - Έσπασε το αρνητικό της ρεκόρ στον ALPHA

Άσχημα ξεκινάει η Αντελίνα Βαρθακούρη την τρίτη εβδομάδα της στον αέρα του ALPHA με την εκπομπή Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι. Μέχρι στιγμής το αρνητικό της ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης ήταν το 6 αλλά... το έσπασε και πήγε πιο κάτω.

Σίγουρα κανείς δεν είχε φανταστεί αυτά τα ποσοστά στα μηχανάκια της AGB, ούτε η παρουσιάστρια, ούτε και οι ιθύνοντες του σταθμού όταν έκαναν συμφωνία γι αυτό το project. Δυστυχώς το Αντελίνα Χτύπα το κουδούνι δεν έχει την ανταπόκριση που περίμεναν και το κοινό αντί αυτού προτιμά να δει τον Φτερωτό Θεό και το Shopping Star που παίζουν την ίδια ώρα σε αντίπαλα κανάλια.

Αυτά είναι τα νούμερα της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ALPHA για την Δευτέρα 15/6

Αντελίνα Βαρθακούρη τηλεθέαση Δευτέρας 15/6

Συγκεκριμένα, η Αντελίνα την Δευτέρα 15/6 έφτασε στο δυναμικό κοινό το 5,8 πέφτοντας ξαφνικά από το 6 και κάτι που ήταν μέχρι στιγμής το μικρότερο ποσοστό που είχε σημειώσει ενώ τα τέταρτά της έφτασαν μέχρι και το 2,4: 5,2-2,4-4,2-7,3-10,1.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 19,4
  • ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 7,3
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 18,3
  • Open: Open Ελλάδα 5,3
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 19,4
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 19,7
  • STAR: Shopping Star 15,1
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 5,8
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 10,9
  • Mega: Singles 10,2
  • ALPHA: Μη μασάς 4,9

Να υπενθυμίσουμε πως στην χθεσινή της εκπομπή ξέσπασε σε κλάματα - δείτε εδώ τον λόγο.

Στα... χαμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη

Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για την Αντελίνα Βαρθακούρη και θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr τι συμβαίνει μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής, Αντελίνα χτύπα το κουδούνι, στον ALPHA. Βρίσκεται στα... χαμένα όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον!

Όλοι περίμεναν πως και πως την πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ALPHA αλλά... μετά την πρώτη μέρα προβολής που έκανε 14% το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών άλλαξε κανάλι. Η Αντελίνα άρχισε να έχει μια απίστευτη πτώση στα νούμερά της και τώρα, διανύοντας την δεύτερη εβδομάδα που βρίσκεται στον αέρα συνεχίζει με μονοψήφια αφού συγκεκριμένα εχθές, Δευτέρα 8/6, έκανε στο δυναμικό κοινό 7,4%. Αυτό, όπως φαίνεται, μαζί με τα σχόλια που ακούει από εκπομπές κι όχι μόνο την έχει επηρεάσει αρκετά.

Τι συμβαίνει με την Αντελίνα Βαρθακούρη

Μετά από επικοινωνία μου με έναν άνθρωπο που την ξέρει αρκετά, σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr πως τα σχόλια και τα χαμηλά νούμερα την έχουν επηρεάσει αρκετά με αποτέλεσμα να... της έχει κοπεί η όρεξη για δουλειά! Η Αντελίνα είναι ένας άνθρωπος που μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν η γυναίκα της διπλανής πόρτας κυριολεκτικά! Πήρε αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου από την συμμετοχή της στο Globetrotters αλλά... όταν μπαίνεις στα βαθιά δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις!

Η Αντελίνα, όπως μου μετέφερε πηγή μου, έχει χάσει το χαμόγελό της μετά από τις αλλεπάλληλες "επιθέσεις" που δέχεται - ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα από τα όσα είπαν γι αυτήν στο Πρωινό, δείτε εδώ το βίντεο που την ισοπέδωσαν κανονικά. Δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί όλο αυτό και είναι λογικό. Το βέβαιο είναι πως στο πλευρό της βρίσκεται ο Χάρης που... κάτι ξέρει παραπάνω και την βοηθά!

Αντελίνα Βαρθακούρη ALPHA χαμηλά νούμερα άσχημη κατάσταση

Όπως σας έχω αποκαλύψει, επίσης, σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο ALPHA δεν ξέρει αν θα συνεχίσει το show και μετά το καλοκαίρι. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Αντελίνα θα δοκιμαστεί και σε κάτι άλλο στο κανάλι γιατί οι ιθύνοντες πιστεύουν σε αυτήν κι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται... μπας και φταίει το project για όλη αυτή την... ήττα;