"Σκοτωμός" στην πρωινή ζώνη της Τρίτης 16/6 - Τι έκανε Σκορδά, Καραβάτου, Καινούργιου και Τσιμτσιλή

Μάχη τελικής πτώσεως. Ποια πήρε τον θρόνο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ένα αλαλούμ επικρατεί καθημερινά στην πρωινή ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών αφού τα ονόματα Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καραβάτου δίνουν μάχη για το ποια θα καταφέρει να πάρει τον... θρόνο! Συγκεκριμένα την Τρίτη 16/6 οι περισσότερες πλησίασαν αλλά μόνο μια... έκατσε.

Τσιμτσιλή, Σκορδά, Καινούργιου, Καραβάτου: Τι νούμερα έκαναν την Τρίτη 16/6 αναλυτικά

Σκορδά Καινούργιου Καραβάτου τηλεθέαση 16/6

Ξεκινάμε από την τέταρτη θέση και καταλήγουμε στην πρώτη! Τέταρτη, λοιπόν, την Τρίτη 16/6 βρέθηκε η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 με το ποσοστό του δυναμικού κοινού να φτάνει το 12,8%.

Τρίτη, ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή Happy Day στον ALPHA που έκανε 14,9%.

Σταματίνα Τσιμτσιλή νούμερα τηλεθέασης Happy Day 16/6

Δεύτερη με απίστευτο ποσοστό η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή Ευτυχείτε που έφτασε το δυναμικό κοινό του OPΕΝ στην μεσημεριανή ζώνη 18,0.

Και πρώτη, ήρθε η εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου στο STAR με την Κατερίνα Καραβάτου που έχει πάντα στο πλευρό της τον σύζυγός της, Κρατερό Κατσούλη αφού έπιασε το απίθανο ποσοστό του 21,4%! Φυσικά, να τονίσουμε πως σημαντικό ρόλο για τα ποσοστά αυτά παίζει και το MasterChef που αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία και η εκπομπή αυτή προβάλλει πολλά αποκλειστικά! Δείτε εδώ ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής για φέτος, έχουμε το όνομα!

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 18.0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 21.4
  • ANT1: Το πρωινό 12.8
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11.2
  • Mega: Mega Magazino 1.7
  • ALPHA: Happy Day 14.9