ΑΝΤ1: Ευχάριστα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το τέλος του The 2night show

Βγήκε πρώτος στην late prime time ζώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Ευχάριστα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το τέλος του The 2night show

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night show μετά το φινάλε που έγινε χθες το βράδυ. Η εκπομπή «έσκισε» σε τηλεθέαση.

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 αλλά και σε όλα τα επιμέρους κοινά, ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής της late prime time, τις μέρες προβολής του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα 09.10.2019 – 02.07.2020, το «The 2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στην ώρα προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 24,8%. Η εκπομπή προηγήθηκε του ανταγωνισμού κατά 8,4 μονάδες, ενώ η δυναμική της στο γυναικείο κοινό ήταν, επίσης, εντυπωσιακή με τις γυναίκες 18-54 να καταγράφουν συνολικό μερίδιο 29,3%. Υψηλές ήταν οι επιδόσεις της και στο ανδρικό κοινό με τους άνδρες 18-54 να σημειώνουν μέσο όρο 19,9%.

Γρηγόρης Αρναούτογλου The 2nigt show ΑΝΤ1

Με αυθορμητισμό, χιούμορ και χαλαρή διάθεση, ο Γρηγόρης φιλοξένησε τα πρόσωπα που ήταν στην επικαιρότητα, άκουσε τις ιστορίες τους, συζήτησε μαζί τους, έπαιξε, γέλασε και έγινε ένα με τους τηλεθεατές της late prime time. Δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε μια ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής του.

The 2night show: Συγκινητικές οι τελευταίες λέξεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έκανε αποκάλυψη για τον ΑΝΤ1

Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης για την εκπομπή The 2night show στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγκίνησε με τις τελευταίες του λέξεις προς τους τηλεθεατές. Εκτός από το αντίο, όμως, θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για τον... πρώτο καλεσμένο που θα έχει την επόμενη χρονιά, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού ευχαρίστησε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της εκπομπής, αναφέρθηκε και στις Μύγες και τις φήμες που τις θέλουν να αναλαμβάνουν δική τους εκπομπή από του χρόνου.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show για την επόμενη σεζόν

«Ακούγεται ότι οι “Μύγες” δεν θα είναι του χρόνου εδώ και θα κάνουν μία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι σαν ένα late night show. Μην απαντήσετε τίποτα. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι΄αυτή τη συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μία καινούρια δική σας εκπομπή, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά».

φινάλε για το The 2night show και τον Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Προσπαθώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου από όλους μας για την αγάπη που δείξατε αυτή τη χρονιά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες” που δεν έχω πάρει συνέντευξη. Αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινάει με συνέντευξη από το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έτσι θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και να επιστρέψουμε»