Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σαματάς στον ΑΝΤ1 με τους Ράδιο Αρβύλα νωρίς το πρωί της Τρίτης 29/11

Τι συνέβη

Σαματάς στον ΑΝΤ1 με τους Ράδιο Αρβύλα νωρίς το πρωί της Τρίτης 29/11
Τηλεθέαση 30.11.2021 10:18
Από Youweekly Team

Παρά το γεγονός πως οι Ράδιο Αρβύλα έβαλαν σε μπελάδες τον ΑΝΤ1 μετά το εξώδικο που έφαγαν από τον ΣΚΑΙ, παίρνουν όλα τα εύσημα από τους ιθύνοντες του σταθμού αφού σε ποσοστά τηλεθέασης είναι η πρώτη εκπομπή στην ώρα της ζώνης της, της prime time.

Υψηλές πτήσεις για τους Ράδιο Αρβύλα

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 29/11 ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του κατάφεραν να φτάσουν στο δυναμικό κοινό το 25,3% κάνοντας σκόνη τον ανταγωνιστή τους στον ALPHA, την σειρά Άσε μας ρε μαμά, που πριν την άφιξη της εκπομπής στον σταθμό κατέγραφε υψηλά ποσοστά στα μηχανάκια της AGB!

Prime time

Ο Αντώνης Κανάκης ξέχασε ότι η εκπομπή προβάλλεται live και του ξέφυγε λέξη που δεν έπρεπε να ακουστεί

Ακόμα ένα Ράδιο Αρβύλα βγήκε στον «αέρα» του Ant1 το βράδυ της Δευτέρας και ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του σχολίαζαν την τηλεοπτική επικαιρότητα. Ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Αντώνης Κανάκης ήταν το Ρουκ Ζουκ και η λέξη που δόθηκε για περιγραφή.

Η λέξη που δόθηκε για περιγραφή στους παίκτες του Ρουκ Ζουκ ήταν η λέξη «μπαλάκια». Ο Αντώνης Κανάκης έδωσε πάσα για να προβληθεί το σχετικό βίντεο όπου οι ακατάλληλες λέξεις τις οποίες ανέφεραν οι παίκτες είχαν καλυφθεί με το σχετικό «μπιμπ».

Το τέλος της προβολής του βίντεο, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο ξεχνώντας όμως ότι η εκπομπή προβάλλεται live σε ζώνη που δεν επιτρέπεται να ακούγονται ακατάλληλες λέξεις.

«Όπου ήταν το μπιπ καταλαβαίνετε. Του λένε γεννητικά όργανα… Μου αρέσει που λέει γεννητικά όργανα κι απαντά όρχεις και μετά του λέει πιο ανθρώπινα, α…α!» είπε ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος αφού είπε όσα είπε συνειδητοποίησε ότι δεν έπρεπε να το έχει πει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Είναι ντροπή που υπάρχει" - Εξωφρενών στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης

«Αυτό είναι εξοργιστικό, θλιβερό, απογοητευτικό» - Εξωφρενών ο Αντώνης Κανάκης

Share